Τριάδα «φωτιά»

Νικολαΐδης 21/09/21 - 02:32

Τριάδα η οποία αποτελείται από δύο διπλά και ένα Over 2,5 συνολικής απόδοσης 8,05 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Χεταφε και Ατλέτικο Μαδρίτης κοντράρονται για την 6η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Κάκιστη εκκίνηση για την Χεταφε η οποία μετά από πέντε αγωνιστικές βρίσκεται στη τελευταία θέση παρέα με την Αλαβες, χωρίς κανένα βαθμό. Κακή εικόνα απέναντι στη Ραγιο Βαγιεκανο, από την οποία η ομάδα του Μίτσελ ηττήθηκε με 3-0 και πλέον ο Ισπανός, βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου. Από την άλλη η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει πείσει με την εικόνα της και μετά το 0-0 απέναντι στη Πόρτο στη πρεμιέρα των ομίλων του Τσαμπιονς Λιγκ, παραχώρησε ακόμα μία «λευκή» ισοπαλία εντός έδρας στην Αθλετικ Μπιλμπάο. Θεωρώ πως θα προσπαθήσει να αντιδράσει η πρωταθλήτρια και για το λόγο αυτό, θα ρισκάρω στο διπλό.

Την Ιντερ φιλοξενεί για την 5η αγωνιστική του Καμπιονάτο η Φιορεντίνα. Ανοδική πορεία από τους «βιόλα» οι οποίοι μετά το 2-1 επί της Τζένοα, αύξησαν το νικηφόρο σερί τους σε τρεις αγώνες, παρουσιάζοντας ωστόσο ξανά, αμυντικά κενά (δέχεται γκολ για τέσσερα σερί ματς). Στον αντίποδα η Ιντερ ήταν σαρωτική απέναντι στη Μπολόνια την οποία συνέτριψε με 6-1, επιστρέφοντας στα τρίποντα, μετά από μια ισοπαλία (2-2 Σαμπντόρια) και ήττα (1-0 Ρέαλ Μαδρίτης). Εύκολα σκοράρει η Ιντερ, εύκολα δέχεται γκολ η Φιορεντινα και το διπλό, αξίζει το ρίσκο.

Παλμέιρας και Ατλέτικο Μινέιρο κοντράρονται στο πρώτο από τους δύο μεταξύ τους αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κόπα Λιμπερταδόρες. Κάτοχος του τροπαίου η Παλμέιρας η οποία θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της, γνωρίζει ωστόσο τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει απέναντι στην «γκαλο» των Χουλκ και Ντιέγκο Κόστα. «Τρομερά» στατιστικά για την ομάδα από το Σάο Πάολο στα πέντε τελευταία της στην διοργάνωση, όπου δέχθηκε μόλις ένα γκολ, ενώ ηττήθηκε μόλις μία φορά στα έξι πρόσφατα εντός στο θεσμό, το μοναδικό που δέχθηκε γκολ (4-3 Ντιφένσα Χουστίθια). Από την άλλη η Ατλέτικο Μινέιρο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς οδηγεί την κούρσα πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα διατηρεί ανέπαφη την εστία της στα τρία τελευταία. Αήττητη στα έξι τελευταία εκτός στο Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου δεν σκόραρε μόλις σε ένα ματς. Το Over 2,5, αξίζει το ρίσκο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΧΕΤΑΦΕ-ΑΤΛ. ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2 1,75
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΙΝΤΕΡ 2 2,00
ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ-ΑΤΛ. ΜΙΝΕΙΡΟ OVER 2,5 2,30

Παρασκήνια

Θέματα