Τριάδα Over 2,5 στο 4,90

Νικολαΐδης 7/03/20 - 12:05

Τριάδα Over 2,5 συνολικής απόδοσης 4,90 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα. 

 

 

  • Σάλκε και Χόφενχαϊμ κοντράρονται στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Κάκιστη εικόνα από τους «βασιλικούς μπλε» οι οποίοι προέρχονται από αρνητικό σερί πέντε αγώνων, ενώ έχουν να αντιμετωπίσουν και ένα «κάρο» απουσίες. Στον αντίποδα η Χοφενχάιμ παραμένει για επίσης πέντε σερί ματς δίχως νικη με την διαφορά της από την σημερινή της αντίπαλο, να βρίσκεται στους δύο πόντους. Ομάδες με προβλήματα αμυντικά, αλλά και επιθετικό οίστρο, θα στηρίξω το Over 2,5. 
  • Την Λειψία φιλοξενεί στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής η Βολφσμπουργκ. Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα των «λύκων» η οποία τρέχει αήττητο σερί επτά αγώνων. Στην απέναντι πλευρά η Λειψία παραμένει για πέντε σερί ματς αήττητη. Το Over 2,5 είναι και εδώ η επιλογή μου. 
  • Πόρτο και Ρίο Αβε κοντράρονται για την 24η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα. Εκμεταλλεύτηκε την απώλεια της Μπενφίκα και έπιασε κορυφή η Πόρτο μετά την νίκη επί της Σάντα Κλάρα. Στην άλλη μεριά η Ρίο Αβε βρίσκεται δύο πόντους πίσω από την 4η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, τρέχοντας αήττητο σερί πέντε αγώνων. Περιμένω ματς με γρήγορο ρυθμό, στηρίζοντας και εδώ το Over 2,5. 

 

 

ΤΡΙΑΔΑ 

ΣΑΛΚΕ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ    OVER 2,5    1,65

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΛΕΙΨΙΑ    OVER 2,5    1,65

ΠΟΡΤΟ-ΡΙΟ ΑΒΕ    OVER 2,5    1,80

Παρασκήνια

Θέματα