Τότεναμ και Γουέστ Χαμ βγάζουν το over 2,5

Bet_John 4/01/18 - 11:13

Το σημερινό πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια, όμως και από αυτά που έχουμε στη διάθεσή μας, μπορούν να βγουν καλά σημεία…

* Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Τότεναμ υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ. Τα «σπιρούνια» μετρούν τρία over στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές, με τα δύο στο over 3,5, ενώ τα «σφυριά» έρχονται από τέσσερα σερί over, τα δύο στο over 3,5. Εύκολα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αμυντικά ειδικά η Γουέστ Χαμ έχει πολλά κενά και το over 2,5 στη μεταξύ τους αναμέτρηση αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Για τους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας, η Εσπανιόλ φιλοξενεί τη Λεβάντε, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Πέμπτη. Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο παιχνίδι τους για τη La Liga επικράτησαν 1-0 της Ατλέτικο, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από πέντε σερί ματς χωρίς νίκη, στα οποία είχαν τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Η Εσπανιόλ στην έδρα της έχει το προβάδισμα για τη νίκη.

* Στην Πορτογαλία, η Σετούμπαλ υποδέχεται την Εστορίλ. Οι γηπεδούχοι έχουν τρία over στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από δύο σερί over 3,5. Αμυντικά και οι δύο ομάδες έχουν πολλές αδυναμίες και η μεταξύ τους αναμέτρηση μπορεί να ανοίξει, με το over 2,5 σε τιμές αουτσάιντερ στο 2,30 να αξίζει το ρίσκο.

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ          OVER 2,5 (1,57)

ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΛΕΒΑΝΤΕ      1 (1,72)

ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ – ΕΣΤΟΡΙΛ    OVER 2,5 (2,30)

Παρασκήνια

Θέματα