Φουλ για over στο ντέρμπι!

Η πληγωμένη Άρσεναλ και η φουριόζα Γιουνάιτεντ υπόσχονται γκολ και θέαμα * Ξεπερνούν τα εμπόδια της Μπέρνλι και της Γουλβς η Λίβερπουλ με την Τσέλσι αντίστοιχα

BetFootball 10/03/19 - 09:59

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα η 30η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Το παιχνίδι που κλέβει την παράσταση, είναι φυσικά το Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το οποίο θα κλείσει η αυλαία της αγωνιστικής. Ας τα δούμε και τα τρία…

Λίβερπουλ – Μπέρνλι (14:00)

Το παρατεταμένο μπλοκάρισμα στη δημιουργία και η αφλογιστία στην επίθεση, έχει στοιχίσει πολλούς βαθμούς στην Λίβερπουλ, η οποία υποδέχεται την Μπέρνλι. Ο Σον Ντάις είδε χθες πολλούς από τους άμεσους αντιπάλους για την παραμονή να μαζεύουν βαθμούς (και μάλιστα… εκτός προγράμματος), οπότε σήμερα η ομάδα του θα έχει επιπλέον κίνητρο εκτός από τη… βεντέτα που άνοιξε από το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Η Λίβερπουλ από την άλλη πλευρά, θέλει να πλησιάσει πάλι στο -1 τη διαφορά της από τη Σίτι, ενώ έχει μπροστά της και την Μπάγερν. Ο άσος είναι μονόδρομος και αυτόν θα ακολουθήσουμε. Για αυτούς που προτιμούν το περισσότερο ρίσκο, μπορεί να συνοδευτεί και με over 3,5, αφού οι «κόκκινοι» θα ψάξουν για μία μεγάλη νίκη ψυχολογίας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1       1,16

 

Τσέλσι – Γουλβς (16:05)

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, η Τσέλσι περιμένει την Γουλβς. Το παιχνίδι κρύβει πολλές παγίδες για τους «μπλε», οι οποίοι ωστόσο βγαίνουν σιγά σιγά από την κρίση και μπορούν να πάρουν το τρίποντο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1       1,55

 

Άρσεναλ – Μαν. Γιουνάιτεντ (18:30)

Η ώρα του μεγάλου ντέρμπι. Η Άρσεναλ περιμένει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Έμιρεϊτς», σε ένα παιχνίδι με άρωμα… Γαλλίας. Οι δύο αντίπαλοι έρχονται με διαφορετικά συναισθήματα από τη Γαλλία, με την Άρσεναλ να επιστρέφει με βαριά ήττα από την Ρεν και την Γιουνάιτεντ από την επική πρόκριση από την Παρί Σεν Ζερμέν!

Οι «κανονιέρηδες» του Έμερι θέλουν μία μεγάλη νίκη, αλλά η Γιουνάιτεντ τη δεδομένη στιγμή δείχνουν σχεδόν ανίκητοι. Η καλύτερη επιλογή στο ματς είναι το over και αυτό θα επιλέξουμε. Ο Λουκάκου είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ ο Λακαζέτ με τον Ομπαμεγιάνγκ θα έχουν τις ευκαιρίες τους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ OVER         1,61

Παρασκήνια

Θέματα