Φουλ του… άσου και απόδοση 127,00

Νικολαΐδης 28/04/18 - 09:30

6,40 πλήρωσε η τριάδα που προτείναμε την Παρασκευή με τον άσο της Μπίλεφελντ, το Over 3,5 στο Χόφενχαϊμ-Αννόβερο και τον άσο της Τιχουάνα να μας επιβεβαιώνουν, οδηγώντας μας στο ταμείο. Το ντέρμπι της Ίντερ απέναντι στην Γιουβέντους ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα από το οποίο εγώ ξεχώρισα μια δυνατή εξάδα με άσους η οποία προσφέρει συνολική απόδοση 127,17.

*Την Ουνιόν Βερολίνου φιλοξενεί στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας στην Γερμανία, η Ντάρμσταντ. Μονόδρομος η νίκη για τους γηπεδούχους οι οποίοι θέλουν να εκμεταλλευτούν πιθανό στραβοπάτημα της Σαιντ Πάουλι, με αποτέλεσμα να την πιάσουν στους 37 πόντους. Από την άλλη, η Ουνιόν δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο, καθώς «κλείδωσε» την παραμονή, ενώ δεν έχει ελπίδες για διεκδίκηση της ανόδου. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

*Την Άουγκσμπουργκ υποδέχεται στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα η Χέρτα. Με ανεβασμένη ψυχολογία οι Βερολινέζοι οι οποίοι με τρεις νίκες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, κατάφεραν να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους για διεκδίκηση των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Στον αντίποδα η Άουγκσμπουργκ με την νίκη 2-0 επί της Μάιντζ «κλείδωσε» και μαθηματικά την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία με αποτέλεσμα να μην έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο, αν και μαθηματικές ελπίδες για τα Γιουρόπα Λιγκ, υπάρχουν. Ο άσος είναι η επιλογή μου.

*Την αδιάφορη βαθμολογικά Κολωνία φιλοξενεί η Φράιμπουργκ. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν τραγικές εμφανίσεις οι οποίες τους έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση με αποτέλεσμα η νίκη στον σημερινό αγώνα να αποτελεί μονόδρομο. Οκτώ σερί αγωνιστικές μακριά από τα τρίποντα συμπλήρωσε μετά την ήττα (1-0) στο Αμβούργο η Φράιμπουργκ. Στην απέναντι πλευρά η Κολωνία μετά το 2-2 απέναντι στην Σάλκε, μόνο με μια σειρά από θαύματα θα καταφέρει να βρεθεί στην 16η θέση η οποία μέσω μπαράζ οδηγεί στην παραμονή. Σε περίπτωση που δεν κερδίσει σήμερα, ολοκληρώνεται και τυπικά ο υποβιβασμός της. Λόγω έδρας, θα πάω στον άσο.

*Την Μπόρνμουθ φιλοξενεί στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ η Σαουθάμπτον. Οι… Άγιοι αναζητούν την επιστροφή στα τρίποντα μετά από πέντε ανεπιτυχείς προσπάθειες, με τον χρόνο να πιέζει αρνητικά διότι βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού. Στον αντίποδα η Μπόρνμουθ έχει αποκτήσει διαφορά ασφαλείας εννιά πόντων και μπορεί να είναι πιο ήρεμη όσον αφορά το μέλλον της στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας. Ο άσος είναι η επιλογή μου.

*Ντέρμπι με μεγάλα βαθμολογικά κίνητρα στο Μιλάνο όπου η Ίντερ υποδέχεται την Γιουβέντους. Οι… νερατζούρι μετά την νίκη 2-1 επί της Κιέβο, παρέμειναν στο -3 τρία από την 4η θέση και θέλουν με δική τους νίκη σήμερα, να περιμένουν «στραβοπάτημα» την Κυριακή της Λάτσιο στο Τορίνο, προκειμένου να μειώσουν είτε να καλύψουν την διαφορά. Από την άλλη, οι… μπιανκονέρι μετά την ήττα (1-0) στο εντός έδρας ντέρμπι κορυφής απέναντι στην Νάπολι, βλέπουν πλέον πως ο χρόνος αρχίζει να πιέζει, την ώρα που ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Μίλαν στον τελικό του Κυπέλλου και με Ρόμα την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

*Απέναντι στην Λεόν ολοκληρώνει την προσπάθεια της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Μεξικού η Γουαδαλαχάρα. Προερχόμενη από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ Κεντρικής Αμερικής στην διαδικασία των πέναλτι (4-2) επί του Τορόντο η γηπεδούχος ομάδα η οποία ωστόσο στο πρωτάθλημα αναζητά την επιστροφή στα τρίποντα προκειμένου να κλείσει μια πολύ κακή σεζόν στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Από την άλλη η Λεόν έμεινε εκτός οκτάδας με αποτέλεσμα να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο στον σημερινό αγώνα. Ο άσος είναι η επιλογή μου.

Η ΕΞΑΔΑ

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ-ΟΥΝΙΟΝ Β.           1              2,28

ΧΕΡΤΑ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ            1              2,10

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΚΟΛΩΝΙΑ          1              2,08

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ             1              1,70

ΙΝΤΕΡ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ      1              3,21

ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ-ΛΕΟΝ                1              2,34

Παρασκήνια

Θέματα