«Φουλ» του άσου στο 9,10

Νικολαΐδης 17/01/21 - 05:47

Τριάδα άσων συνολικής απόδοσης 9,10 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα. 

  • Την Οσασούνα φιλοξενεί για την φάση των «32» του Κυπέλλου Ισπανίας η Εσπανιόλ. Προερχόμενη από δύο απανωτά τρίποντα με «καθαρή» εστία η Εσπανιόλ η οποία ποντάρει στην καλή αμυντική λειτουργία της, προκειμένου να πάρει σήμερα την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στον αντίποδα η Οσασούνα σημείωσε μία μόλις νίκη στα πέντε τελευταία, ενώ δεν σκόραρε κανένα γκολ στα δύο πιο πρόσφατα από αυτά. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο. 
  • Την Ρεμς φιλοξενεί για την 20η αγωνιστική του Σαμπιονά η Λιλ. Ξεπέρασε την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Ανζέ, επικρατώντας με 1-0 στην έδρα της Νιμ η Λιλ με την οποία τόνωσε το ηθικό της ενόψει συνέχειας. Από την άλλη η Ρεμς τρέχει αήττητο σερί πέντε αγώνων, ωστόσο στα τελευταία δέκα εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, σημείωσε μόλις δύο νίκες. Ο άσος, είναι η επιλογή μου. 
  • Την Γιουβέντους φιλοξενεί για την 18η αγωνιστική του Καμπιονάτο η Ιντερ. Ευκαιρία για τους «νερατζούρι» να πιάσουν έστω και προσωρινά στην κορυφή την Μίλαν (παίζει αύριο), με την Ιντερ να θέλει παράλληλα να αφήσει πίσω της το σερί τριών αγώνων μακριά από τις νίκες. Μεσοβδόμαδα η ομάδα του Κοντε χρειάστηκε την διαδικασία της παράτασης για να επικρατήσει με 2-1 της Φιορεντίνα (1-1 κανονική διάρκεια), ώστε να προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Από την άλλη η Γιουβέντους έχει έναν αρκετά δύσκολο μήνα, καθώς μετά τις Μίλαν (νίκη 3-1), Σασουολο (νίκη 3-1) και Τζένοα στο Κύπελλο (νίκη στην παράταση με 3-2, κανονική διάρκεια 2-2), καλείται να αντιμετωπίσει σήμερα την Ιντερ και την επόμενη αγωνιστική, την Νάπολι. Αμυντικά δεν δείχνει σταθερή η «Μεγάλη Κυρία» και για τον λόγο αυτό, θα ρισκάρω στον άσο. 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ 

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ    1    2,30

ΛΙΛ-ΡΕΜΣ    1    1,65

ΙΝΤΕΡ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ    1    2,40

 

Παρασκήνια

Θέματα