«Φουλ» του άσου

Νικολαΐδης 13/04/19 - 08:49

Τρεις δυνατούς άσους οι οποίοι προσφέρουν συνολική απόδοση 3,86 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα του κουπονιού.

  • Την Βόλφσμπουργκ υποδέχεται στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα η Λειψία. Οι «ταύροι» μετά την νίκη-ανατροπή (4-2) στο Λεβερκούζεν, απέδειξαν πως βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, με αποτέλεσμα να βρεθούν μια ανάσα πριν την επικύρωση της συμμετοχής τους στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης σεζόν. Στον αντίποδα η Βόλφσμπουργκ συνεχίζει να προβληματίζει αμυντικά, ωστόσο κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 του Αννόβερο σε ένα αρκετά σημαντικό ματς για το ευρωπαϊκό της μέλλον. Ο άσος, είναι η πρώτη σκέψη μου.
  • Στην έδρα της Βέρντερ δοκιμάζει τις δυνάμεις της σε μια αρκετά δύσκολη έξοδο η Φράιμπουργκ. Αρνείται να ηττηθεί μέσα στο 2019 η ομάδα της Βρέμης η οποία παραμένει αήττητη, με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί σε θέση να διεκδικεί την συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ της ερχόμενης σεζόν. Στον αντίποδα η Φράιμπουργκ προέρχεται από τραγική εμφάνιση και συντριβή με 5-0 στο Μάιντζ. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.
  • Την Σέφιλντ Γουένσντεϊ υποδέχεται στην πιο κρίσιμη καμπή της Τσάμπιονσιπ η Λιντς. Τα «καναρίνια» μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη (2-0) στην έδρα της Πρέστον και την ισοπαλία (1-1) της Σέφιλντ στο Μπέρμιγχαμ, βρέθηκαν στην δεύτερη θέση, έχοντας έναν πόντο περισσότερο. Στην απέναντι πλευρά η Γουένσντεϊ συγκεντρώνει πιθανότητες να μπει στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στα πλεϊ-οφ ανόδου, ωστόσο το έργο της δεν είναι καθόλου εύκολο. Ο άσος, είναι και εδώ η καλύτερη επιλογή.

 

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΛΕΙΨΙΑ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ           1              1,58

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ    1              1,59

ΛΙΝΤΣ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.               1              1,54

Παρασκήνια

Θέματα