Φουλ του… άσου

Νικολαΐδης 11/04/18 - 09:30

Ολοκληρώνεται σήμερα η προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ με τα ζευγάρια Ρεάλ Μαδρίτης-Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου-Σεβίλλη να βγάζουν την τελική τετράδα. Εγώ, ξεχώρισα μια δυνατή τριάδα από το σημερινό πρόγραμμα η οποία πληρώνει 3,88.

*Την Ντέρμπι υποδέχεται στο ντέρμπι των «Μίντλαντς» η Γούλβς. Δύο νίκες μακριά από την επικύρωση της πρωτιάς και την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Τσάμπιονσιπ η γηπεδούχος ομάδα. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα για τους… λύκους στο σημερινό ματς, με αποτέλεσμα να πηγαίνουν «πάνοπλοι». Από την απέναντι πλευρά, η Ντέρμπι έρχεται από την νίκη (3-0) επί της Μπόλτον η οποία την κράτησε μέσα στην πρώτη εξάδα η οποία μέσω των πλεϊ-οφ, δίνει το 3ο εισιτήριο της ανόδου στα μεγάλα… σαλόνια. Αμφίβολοι κρίνονται οι Όλσεν, Άνια και Τζόνσον. Ο άσος αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

*Την Γιουβέντους φιλοξενεί στον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρεάλ Μαδρίτης. Σπουδαία εμφάνιση και νίκη (3-0) στο ματς του Τορίνο για την… βασίλισσα η οποία σήμερα αναζητά ένα γρήγορο γκολ, με το οποίο θα σκοτώσει τις όποιες ελπίδες της «Μεγάλης Κυρίας». Εκτός λόγω καρτών μένει ο Σέρχιο Ράμος. Στον αντίποδα, η Γιουβέντους μετά την ήττα (3-0) στο πρώτο ματς, δεν έχει να σκεφτεί και πολλά, αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ το οποίο θα την βάλει και πάλι μέσα στο παιχνίδι διεκδίκησης της πρόκρισης. Εκτός οι Ντιμπάλα, Μπεντανκούρ, ενώ αμφίβολοι κρίνονται οι Μπαρτζάλι και Μπερναρντέσκι. Κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Πιάνιτς και Μπενάτια, οι οποίοι εξέτισαν. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

* Σπουδαίο ματς πραγματοποιείται στην Νέα Υόρκη, εκεί όπου η Σίτι υποδέχεται το Σολτ Λέικ. Εντυπωσιακή εικόνα στην εκκίνηση για την γηπεδούχο ομάδα η οποία σε πέντε ματς που έδωσε έως τώρα, καταφέρνει και παραμένει αήττητη. Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία για την Νέα Υόρκη η οποία οδηγεί την κούρσα της κατάταξης, ενώ ποντάρει στην επιστροφή του Νταβίντ Βίγια, προκειμένου να πάρει ακόμα ένα μεγάλο τρίποντο σήμερα. Στην απέναντι πλευρά, το Σολτ Λέικ έρχεται από την νίκη (2-1) επί του Σαν Χοσέ, με την οποία σκαρφάλωσε στην πρώτη τετράδα της κατάταξης, ωστόσο στα εκτός, αγνοεί την νίκη στα έξι πρόσφατα του πρωταθλήματος. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

 

Η ΤΡΙΑΔΑ

ΓΟΥΛΒΣ-ΝΤΕΡΜΠΙ           1              1,60

ΡΕΑΛ Μ.-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ                1              1,61

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Σ.-ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ            1              1,51

Παρασκήνια

Θέματα