Φωτιά στα δίχτυα του «Άνφιλντ»!

Τσέλσι και Άρσεναλ βγάζουν τα διπλά σε Σαουθάμπτον και Φούλαμ αντίστοιχα

BetFootball 7/10/18 - 10:07

Το σούπερ ντέρμπι του “Άνφιλντ” κλέβει την παράσταση από το σημερινό πρόγραμμα της 8ης αγωνιτικής της Πρέμιερ Λιγκ και όχι μόνο. Η σύγκρουση μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο και όλοι ελπίζουμε να επιβεβαιωθούν οι προσδοκίες μας.

Στη…σκιά του ντέρμπι, τα παιχνίδια της Άρσεναλ και της Φούλαμ θα αποτελέσουν το καλύτερο… ορεκτικό!

Ας δούμε τα σημερινά παιχνίδια.

Φούλαμ – Άρσεναλ (14:00)

Η πρώτη σέντρα της ημέρας θα γίνει με… καφέ, καθώς η Φούλαμ υποδέχεται την Άρσεναλ στις 14:00 το μεσημέρι!

Η γηπεδούχος Φούλαμ ήταν από τους… πρωταθλητές των μεταγραφών, αλλά μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα δεν είναι ανάλογα.

Η Άρσεναλ μπορεί να μην κάνει πολύ πειστικές εμφανίσεις, αλλά νικάει και αυτό στη δεδομένη χρονική περίοδο είναι πολύ σημαντικό. Ο Έμερι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τσεχ που θα μείνει περίπου ένα μήνα ακόμα εκτός δράσης, αλλά ο Λένο τα καταφέρνει μια χαρά. Αμφίβολοι για τον Γιοκάνοβιτς οι Φοσού – Μένσα (5/0) και Μόουσον (3/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 2       1,61

 

Σαουθάμπτον – Τσέλσι (16:15)

Λίγο αργότερα, η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Τσέλσι σε ένα ματς που το διπλό είναι ακόμα πιο πιθανό! Οι «Άγιοι» δεν μπορούν να κοντράρουν την Τσέλσι, η οποία είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Αμφίβολος ο Λονγκ (5/0) για τους γηπεδούχους, στην ίδια κατάσταση ο Πέδρο για τους «μπλε».

Το διπλό της Τσέλσι μπορεί να συνδυαστεί εύκολα και με το over.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 2       1,61

 

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Το μεγάλο ντέρμπι! Ο Κλοπ αναρωτιόταν παραμονές του ματς γιατί ο ίδιος και οι παίκτες του να δουλεύουν στο χώρο του ποδοσφαίρου, εάν δεν προσφέρουν διασκέδαση στον κόσμο! Ο Γκουαρδιόλα από την άλλη πλευρά, ξεκαθάριζε ότι η ομάδα του δεν θα παίξει αμυντικά, διότι αυτό είναι… βαρετό! Με αυτές τις δηλώσεις, οι προσδοκίες όλων μας για ένα ντέρμπι αντάξιο των περυσινών, έγιναν ακόμα μεγαλύτερες!

Στο σημερινό ντέρμπι, τελειώνει για τη Λίβερπουλ μία διαβολοβδομάδα με αρκετά μηνύματα. Η ομάδα του Κλοπ ηττήθηκε εντός έδρας στο Λιγκ Καπ από την Τσέλσι και λίγες μέρες αργότερα έφυγε με το 1-1 από το «Στάμφορντ Μπριτζ» για την Πρέμιερ Λιγκ. Μπορεί να έφτασε στην ισοφάριση στο τέλος (με τρομερό γκολ του Στάριτζ), αλλά την ισοπαλία την άξιζε. Στη συνέχεια, όμως, ηττήθηκε στο «Σαν Πάολο» από τη Νάπολι. Μπορεί να δέχθηκε το γκολ στο τέλος, αλλά η ήττα ήταν το μόνο που της άξιζε με την εμφάνισή της που ήταν μακράν η χειρότερη από την εκκίνηση στης σεζόν.

Η Σίτι από την πλευρά της, διόρθωσε την μουντζούρα της ήττας από τη Λιόν στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, φεύγοντας με το τρίποντο από την Χόφενχαϊμ. Στην Πρέμιερ Λιγκ μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

Ο Κεϊτά που τραυματίστηκε στο ματς με τη Νάπολι είναι διαθέσιμος, καθώς οι φόβοι για πρόβλημα στην καρδιά ευτυχώς δεν επαληθεύτηκαν, αλλά δύσκολα θα ρισκάρει με τη συμμετοχή του ο Κλοπ. Το ίδιο θα κάνει πιθανότατα και ο Γκουαρδιόλα με τον Κέβιν Ντε Μπρούιν που επέστρεψε στις προπονήσεις. Αμφίβολος είναι και ο Γκουντογκάν, μένει εκτός ο Μεντί και ο Ντελφ.

Η Σίτι έχει… ξεχάσει από πότε έχει να νικήσει στο «Άνφιλντ», όπου δεν παίρνει συχνά ούτε και ισοπαλίες. Η Λίβερπουλ είναι πιο δυνατή από πέρυσι, αλλά και η Σίτι είναι βελτιωμένη. Ο Κλοπ αρνείται ότι υπάρχει μυστικό κατά του Γκουαρδιόλα, αλλά οι αριθμοί δείχνουν ότι έχει βρει το… αντικλείδι του Ισπανού. Λόγω έδρας και πάθους, η Λίβερπουλ έχει πολύ μικρό προβάδισμα για τη νίκη, σε ένα ματς που είναι ανοιχτό σε όλα.

Θα προτιμήσουμε τις επιλογές του over και του ΓΚΟΛ και από τις δύο ομάδες. Όπως και το γρήγορο γκολ της Λίβερπουλ στο πρώτο τέταρτο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ OVER         1,57

Παρασκήνια

Θέματα