«Χρυσή» πεντάδα

Νικολαΐδης 13/04/18 - 09:20

3/4  πέρασαν στην χθεσινή στήλη με τις επιλογές από το Γιουρόπα Λιγκ με την συγκεκριμένη τριάδα να προσφέρει απόδοση 5,83. Στην σημερινή μας στήλη, επέλεξα μια πεντάδα την οποία θα επιλέξω με σύστημα 3/5.

*Στην έδρα της Μπόχουμ φιλοξενείται στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, η Καϊζερσλάουτερν. Οι γηπεδούχοι έρχονται δύο σερί νίκες, με την πρόσφατη μάλιστα την έδρα της πρωτοπόρου Φορτούνα. Πάντα μέσα στο παιχνίδι διεκδίκησης της 3η θέσης η οποία μέσω μπαράζ οδηγεί στα μεγάλα… σαλόνια, ωστόσο υπάρχει κόπωση από το δύσκολο πρόγραμμα την οποία δύσκολα θα διαχειριστεί. Στον αντίποδα, η Καϊζερσλάουτερν παίζει το τελευταίο της… χαρτί όσον αφορά την διεκδίκηση της παραμονής. Με ήττα σήμερα, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να διεκδικήσει ακόμα και την θέση των μπαράζ. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.

*Την Ρέγκενσμπουργκ υποδέχεται η Γκρόιτερ Φιρτ. Το… τριφύλλι πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στον δεύτερο γύρο με αποτέλεσμα να καταφέρνει να βρεθεί πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Επιτακτική η νίκη προκειμένου να κρατήσει απόσταση ασφαλείας η Γκρόιτερ Φιρτ. Από την άλλη, η Ρέγκενσμπουργκ βρίσκεται στο -5 από την 3η θέση η οποία οδηγεί στα μπαράζ ανόδου, ωστόσο δύσκολα θα καταφέρει να δώσει το παρών εκεί, διότι ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

*Με την αναμέτρηση της Βόλφσμπουργκ απέναντι στην Άουγκσμπουργκ ανοίγει η αυλαία της 30ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα. Σοβαρή εικόνα από τους… λύκους στα δύο τελευταία, όπου κατάφεραν να πάρουν τέσσερις «χρυσούς» πόντους με αποτέλεσμα να αποκτήσουν διαφορά ασφαλείας από την 16η θέση. Παράλληλα, σε αυτά τα ματς η Βόλφσμπουργκ διατήρησε το μηδέν στην άμυνα. Από την απέναντι πλευρά, η Άουγκσμπουργκ μετρά μία μόλις νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να χάνει μια και καλή το… τρένο της Ευρώπης. Αμφίρροπη μάχη, με αποτέλεσμα να στραφώ στο «Χ».

*Στο «Καλιέντε» δοκιμάζει τις αντοχές της απέναντι στην Τιχουάνα η Γουαδαλαχάρα. Οι… σκύλοι προέρχονται από πολύ κακές εμφανίσεις χάρη στις οποίες έχασαν σημαντικό έδαφος στην διεκδίκηση της εισόδου στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, η Γουαδαλαχάρα βγαίνει από ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα ενώ ακολουθεί σε τρεις ημέρες ο πρώτος από τους δύο τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ Κεντρικής Αμερικής απέναντι στο Τορόντο. Ροτέισον αναμένεται στους φιλοξενούμενους οι οποίοι έχουν δώσει πολλά μαζεμένα ματς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, εξέλιξη που θέλει να εκμεταλλευτεί η Τιχουάνα. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

*Την Κερετάρο υποδέχεται σε ένα αρκετά κρίσιμο για το μέλλον της ματς, η Άτλας. Στους δύο πλέον οι πόντοι που χωρίζουν την Άτλας από την Λόμπος, με αποτέλεσμα η γηπεδούχος του σημερινού αγώνα ομάδα, να θέλει να υπερασπιστεί την συγκεκριμένη διαφορά. Δύο σερί εντός έδρας νίκες, γεγονός που δείχνει πλέον πως η Άτλας έχει παλμό. Στον αντίποδα, η Κερετάρο υπέστη βαριά ήττα (3-0) στην Σάντος Λαγκούνα, με την συγκεκριμένη ήττα να είναι η 3η κατά σειρά στα εκτός έδρας της. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

Η ΠΕΝΤΑΔΑ

ΜΠΟΧΟΥΜ-ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ               2              4,79

ΓΚΡΟΪΤΕΡ Φ.-ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ              1              2,50

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ     Χ             3,34

ΤΙΧΟΥΑΝΑ-ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ      1              1,71

ΑΤΛΑΣ-ΚΕΡΕΤΑΡΟ           1              2,35

Παρασκήνια

Θέματα