Όλα τα λεφτά στις έδρες

Νικολαΐδης 1/04/19 - 07:45

Τριάδα άσων με συνολική απόδοση 4,98 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα του κουπονιού.

  • Με την αναμέτρηση της Όσναμπρικ απέναντι στην Λότε πέφτει η αυλαία της 31ης αγωνιστικής στην 3η κατηγορία της Γερμανίας. Οι γηπεδούχοι θέλουν να διατηρήσουν την απόσταση ασφαλείας από την δεύτερη της κατάταξης Καρλσρούη, προκειμένου να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στην άνοδο. Στην απέναντι πλευρά η Σπορτ Λότε παραμένει πάντα σε δύσκολη θέση, καθώς βρίσκεται μόλις δύο πόντους μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.
  • Την Ταραγόνα φιλοξενεί στο ματς με το οποίο πέφτει η αυλαία της 32ης αγωνιστικής στην Σεγούντα Ντιβιζιόν η Σαραγόσα. Ντέρμπι της «ουράς», καθώς σε περίπτωση που οι γηπεδούχοι δεν καταφέρουν να κερδίσουν σήμερα, μπαίνουν για τα καλά σε περιπέτειες, διότι βρίσκονται μόλις δύο πόντους πάν από την επικίνδυνη ζώνη. Από την απέναντι πλευρά η Ταραγόνα παραμένει σταθερά στις τελευταίες θέσεις και προσπαθεί με «νύχια» και «δόντια» να ξεφύγει από εκεί. Λόγω έδρας, θα στηρίξω τον άσο.
  • Στην έδρα της Εστουδιάντες δοκιμάζει τις αντοχές της στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Αργεντινής η Σαν Μαρτίν. Προερχόμενοι από δύο απανωτές νίκες οι γηπεδούχοι οι οποίοι ελπίζουν και πάλι στην είσοδο τους στην πρώτη 15αδα. Στον αντίποδα η Σαν Μαρτίν κόλλησε στον πάτο και πλέον ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τα μεγάλα «σαλόνια». Ο άσος, αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ-ΣΠΟΡΤ Λ. 1              1,66

ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΤΑΡΑΓΟΝΑ  1              1,80

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ-ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ     1              1,67

Παρασκήνια

Θέματα