Όλα υπέρ της Κιλμάρνοκ!

Southern 27/12/17 - 13:32

Πορεία πρωταθλητισμού ακολουθεί το τελευταίο δίμηνο η Κιλμάρνοκ στη Σκωτία και πίσω από τη… μετάλλαξή της κρύβεται ο Στιβ Κλαρκ. Ο 55χρονος Σκωτσέζος τεχνικός με καλά δείγματα γραφής σε Γουέστ Μπρομ και Ρέντινγκ κατά το παρελθόν, κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να μεταμορφώσει την «Κίλι» από μικρομεσαία ομάδα σε πρωταγωνίστρια.

Αρχικά ο Κλαρκ… σουλούπωσε την άμυνα και εν συνεχεία δούλεψε περισσότερο στο δημιουργικό κομμάτι, με αποτέλεσμα αυτήν την περίοδο η ομάδα του να συναγωνίζεται σε φόρμα την πρωτοπόρο και βέβαιη πρωταθλήτρια για μία ακόμα χρονιά Σέλτικ.

Η Κιλμάρνοκ επισκέπτεται απόψε το «Super Seal Stadium» της Χάμιλτον, όπου έχει να χάσει από το 2010! Έκτοτε και σε 9 επισκέψεις εκεί μετρά μόνο νίκες και ισοπαλίες και πέρα από την ευνοϊκή παράδοση βρίσκει την αντίπαλό της σε κακό… φεγγάρι και με εμφανές το πρόβλημα να φτιάξει φάσεις εντός έδρας.

Το «διπλό» πληρώνει 2,70 κατά μέσο όρο στη στοιχηματική αγορά και αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά σημεία του σημερινού κουπονιού.

Στην Τουρκία η Καϊσέρισπορ γνώρισε την παραμονή των Χριστουγέννων την πρώτη φετινή ήττα στην έδρα της από τη Μαλάτιασπορ κι έχασε έδαφος στην μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, το οποίο θα διεκδικήσει και μέσω Κυπέλλου, όπως ξεκαθάρισε ο προπονητής της.

Σε καθεστώς εκκαθάρισης λόγω των διοικητικών και οικονομικών προβλημάτων που έχουν προκύψει η Αντάλιασπορ, δεν δείχνει να ενδιαφέρεται το ίδιο για το Κύπελλο και αναμένεται να παραταχθεί με πολλούς αναπληρωματικούς. Πανίσχυρος ο άσος της Καϊσέρισπορ που βρίσκουμε γύρω στο 1,60 κατά μέσο όρο. Τις πιθανότητες εμφάνισής του αυξάνει ακόμα περισσότερο η ύπαρξη επαναληπτικού στην Αττάλεια.

 

H ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (27/12)

ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ  1              1,65

ΧΑΜΙΛΤΟΝ – ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ          2              2,70

Παρασκήνια

Θέματα