194,92 απόδοση για… Ανάσταση

Νικολαΐδης 7/04/18 - 10:00

Καλή Ανάσταση με υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο. Με μια εξάδα την οποία θα επιλέξω σε σύστημα 3/6 ή 4/6 συνεχίζω σήμερα σε έναν πρόγραμμα το οποίο φιλοξενεί δύο σπουδαία ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ. Έβερτον-Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ξεχωρίζουν αντλώντας το μεγαλύτερο μερίδιο του στοιχηματικού τζίρου.

* Με το ντέρμπι του Λίβερπουλ ανάμεσα στην Έβερτον και την ομώνυμη ομάδα ανοίγει η αυλαία της 33ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Τέλος στο αήττητο σερί δύο αγωνιστικών για την Έβερτον, με την ήττα (3-1) απέναντι στην Σίτι, να επαναφέρει στο προσκήνιο πολλά αμυντικά κενά των… ζαχαρωτών. Αμφίβολοι κρίνονται οι Σίγκουρσον, Μανγκαλά και Μακάρθι. Στον αντίποδα, η Λίβερπουλ έρχεται από την μεγαλειώδη νίκη (3-0) επί της Σίτι στο πρώτο μεταξύ τους ματς της φάσης των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Νικηφόρο σερί τριών αγώνων για τους… κόκκινους με το διπλό να αξίζει το ρίσκο.

*Μάχη ουράς στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα, όπου η Κολωνία φιλοξενεί την Μάιντζ. Συντριβή για τους… τράγους από την Χόφενχαϊμ, με το 6-0 να φανερώνει πολλά αμυντικά κενά και κόπωση στην Κολωνία η οποία έμεινε στους -6 από την θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής. Στα θετικά, οι επιστροφές των Τερόουντ και Τζόγιτς. Από την απέναντι πλευρά, η Μάιντζ πήρε την… λευκή ισοπαλία απέναντι στην Γκλάντμπαχ, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο παρουσίασε σημάδια κούρασης. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

*Αμφίρροπη μάχη πραγματοποιείται στο Φράιμπουργκ όπου η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί την Βόλφσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλή παρουσία απέναντι στην Σάλκε, κόντρα στην οποία ηττήθηκαν με 2-0 πληρώνοντας δύο λάθη τους σε διάστημα επτά λεπτών. Εκτός λόγω καρτών ο ηγέτης Πέτερσεν. Από την άλλη, η Βόλφσμπουργκ έμεινε για ακόμα ένα ματς στο μηδέν, πραγματοποιώντας το χειρότερο διάστημα της εξαετίας. Δύσκολα ξανά ο Μεχμέντι. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

*Στην έδρα της Χαλ δοκιμάζει τις δυνάμεις στο πλαίσιο της 41ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ, η ΚΠΡ. Ανεβασμένη αγωνιστικά και ψυχολογικά η Χαλ η οποία κατάφερε να βρεθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, μετρώντας μία μόλις ήττα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Από την άλλη, η ΚΠΡ έρχεται από την νίκη (4-1) απέναντι στην Νόριτς, με την οποία έφτασε στους 50 βαθμούς, με αποτέλεσμα να σώσει ουσιαστικά την παρτίδα της παραμονής. Θέλει περισσότερο την νίκη η Χαλ, θα στραφώ στον άσο.

*Το ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα σε Σιτι και Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα. Προερχόμενη από την ήττα 3-0 στον εμφύλιο του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Λίβερπουλ η Σίτι η οποία αναζητά την επιστροφή στις νίκες σήμερα, προκειμένου να… κλειδώσει και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου. Ελπίδες επιστροφής συγκεντρώνει ο Σέρχιο Αγκουέρο. Στην απέναντι πλευρά, η Γιουνάιτεντ αναζητά την 3η διαδοχική νίκη της η οποία θα την διατηρήσει πάνω από την Λίβερπουλ στην μάχη για την δεύτερη θέση. Ο άσος, αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

* Την Λανούς υποδέχεται στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Αργεντινής, η Ατλέτικο Τεμπερλέι. Εννιά σερί αγώνες μακριά από τα τρίποντα η γηπεδούχος ομάδα η οποία αναζητά τους τρεις βαθμούς προκειμένου να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα. Από την άλλη, η Λανούς βρίσκεται τέσσερις θέσεις πάνω από την γηπεδούχο ομάδα στην κατάταξη, ωστόσο έρχεται από την ήττα (2-0) κόντρα στην Σαν Λορέντζο. Το Χ/1 Ημ.-Τελ. αξίζει το ρίσκο.

Η ΕΞΑΔΑ

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ   2              1,91

ΚΟΛΩΝΙΑ-ΜΑΪΝΤΖ          1              2,10

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ          1              2,47

ΧΑΛ-ΚΠΡ             1              2,05

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.    1              1,86       

ΑΤΛ. ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ-ΛΑΝΟΥΣ          Χ/1 ΗΜ.-ΤΕΛ.    5,16

Παρασκήνια

Θέματα