Εμπιστοσύνη στη φόρα της Λίβερπουλ!

Οι «κόκκινοι» του Κλοπ επισκέπτονται για ένα σπουδαίο διπλό την Τότεναμ και η απουσία του Κέιν αυξάνει τις πιθανότητές τους

BetFootball 11/01/20 - 09:49

Με επτά παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η Πρέμιερ Λιγκ που μπήκε στην 21η στροφή της κούρσας. Το ντέρμπι της Τότεναμ με την Λίβερπουλ δεσπόζει στο πρόγραμμα, αλλά τα υπόλοιπα παιχνίδια μας δίνουν καλές ασίστ για παιχνίδι και σκοράρισμα. Ας δούμε τα ματς…

Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ (14:30)

Ο πολύπειρος Ρόι Χόντγκτζον φιλοξενεί τον… νέο Μικέλ Αρτέτα και η Κρίσταλ Πάλας απειλεί την Άρσεναλ. Με ανανεωμένη την ψυχολογία, οι «κανονιέρηδες» πηγαίνουν στην έδρα των «αετών», οι οποίοι όμως είναι δυνατοί και μπορούν να τους κόψουν το δρόμο.

Θα επιλέξουμε με λίγο περισσότερο ρίσκο το «Χ» που πληρώνει πολύ καλά. Πολύ καλές επιλογές όμως, είναι τόσο το over, όσο και το ΓΚΟΛ και από τις δύο ομάδες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ Χ       3,80

 

Γουλβς – Νιούκαστλ (17:00)

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες (μία από την Λίβερπουλ και μία από την ανεβασμένη Γουότφορντ), η Γουλβς περιμένει την Νιούκαστλ. Οι «λύκοι» είναι καλύτερη ομάδα και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το τρίποντο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1       1,45

 

Έβερτον – Μπράιτον (17:00)

Ο Κάρλο Αντσελότι βελτίωσε λίγο την εικόνα της Έβερτον (για να είμαστε δίκαιοι, την είχε βλετιώσει τουλάχιστον σε θέμα ψυχολογίας και πάθους και ο Ντάνκαν Φέργκιουσον), αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει τις ήττες από Σίτι και Λίβερπουλ για το Κύπελλο. Τα «ζαχαρωτά» περιμένουν την δυνατή και πάντα παθιασμένη Μπράιτον, σε ένα παιχνίδι που ο άσος έχει τις περισσότερες πιθανότητες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1       1,90

 

Λέστερ – Σαουθάμπτον (17:00)

Με τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, η Σαουθάμπτον όχι μόνο έφυγε από τον πάτο της βαθμολογίας, αλλά… πλησίασε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι «Άγιοι» πηγαίνουν στην έδρα της Λέστερ, όπου τους περιμένουν οι «αγριεμένες αλεπούδες» του Ρότζερς. Η Λέστερ θα είναι και… υποψιασμένη από τη φόρμα της Σαουθάμπτον και δύσκολα θα κάνει γκέλα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1       1,60

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νόριτς (17:00)

Με αρκετές απουσίες και την εσωστρέφεια να της χτυπάει ξανά την πόρτα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Νόριτς. Τα «καναρίνια» είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και παρά το ότι είναι… απρόβλεπτα, δύσκολα θα πάρουν κάτι εκτός από το χειροκρότημα στο «Ολντ Τράφορντ». Εάν δεν νικήσει και την Νόριτς, τότε ο Σόλσκιερ θα είναι σε πολύ άσχημη θέση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1       1,33

 

Τσέλσι – Μπέρνλι (17:00)

Πολύ δυνατός άσος από το «Στάμφορντ Μπριτζ». Η Τσέλσι έχει σκαμπανεβάσματα, η Μπέρνλι είναι σκληρή και δυσκολεύει πολύ τις καλύτερες ομάδες, αλλά ο άσος σε αυτή τη συνάντηση είναι αδιαπραγμάτευτος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1       1,28

 

Τότεναμ – Λίβερπουλ (19:30)

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Ζοσέ Μουρίνιο συναντάει ξανά τον Γιούργκεν Κλοπ. Μετά από τις πρώτες συνεχόμενες νίκες, η Τότεναμ δείχνει να κάνει ένα βήμα πίσω. Ο τραυματισμός του Χάρι Κέιν την πηγαίνει ένα ακόμα… βήμα πίσω και η Λίβερπουλ έχει μία τεράστια ευκαιρία για μία ακόμα νίκη που στην προκειμένη περίπτωση θα είναι διπλό τίτλου!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 2       1,66

Παρασκήνια

Θέματα