Η ευκαιρία των… κουμπάρων!

Southern 16/10/18 - 15:39

Τη Σεαρά περιμέναμε χθες να νικήσει για να πάμε ταμείο δεύτερη μέρα στη σειρά, αλλά βγήκαν πάλι οι… σκελετοί από τα ντουλάπια! Μέχρι και πέναλτι (άουτ με τον τερματοφύλακα από την άλλη) έχασε ο «παππούς» του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και μας πήρε στο λαιμό του, καθώς πέρασαν τα δύο Over στο Nations League (Ισπανία – Αγγλία και Ισλανδία – Ελβετία).

Σήμερα το πιο ενδιαφέρον σημείο είναι το «διπλό» της Κύπρου στην Σλοβενία, το οποίο προσφέρεται σε εξωπραγματικές τιμές. Ένα… τετράδιο συμπληρώνουν οι απόντες των γηπεδούχων που μετρούν 3 στις 3 ήττες στο Nations League  και θα εμφανιστούν ξανά με ενδεκάδα ανάγκης, λόγω των αμέτρητων ελλείψεων. Οι Κύπριοι νίκησαν τους Σλοβένους πριν ένα μήνα στη Λευκωσία και λίγο έλειψε να κάνουν την έκπληξη προ 3 ημερών στη Βουλγαρία. Απόψε είναι η ευκαιρία τους και η νίκη τους κυκλοφορεί στο 6,25.

Στην ειδησεογραφία στηρίζεται και η 2η αποψινή μας επιλογή, που είναι ο «άσος» της Ιρλανδίας στο γειτονικό ντέρμπι με την Ουαλία. Οι Ιρλανδοί γνώρισαν ταπεινωτική ήττα με 4-1 στο Κάρντιφ στις 6 Σεπτεμβρίου αλλά σε σχέση μ’ εκείνο το ματς οι Ουαλοί θα παραταχθούν χωρίς τους Μπέιλ και Ράμσεϊ, οι οποίο κάνουν τα… πάντα στο δημιουργικό κομμάτι. Παρ’ ότι η Εθνική Ιρλανδίας δεν είναι η ομάδα των προηγούμενων ετών απόψε έχει ευκαιρία για εκδίκηση και ο «άσος» πληρώνει 2,30.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ (16/10)

ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ (21.45)       2              6,25

ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΟΥΑΛΙΑ (21.45)        1              2,30

Παρασκήνια

Θέματα