«Μπαρουτοκαπνισμένη» τριάδα

Νικολαΐδης 18/10/18 - 08:41

Μια «μπαρουτοκαπνισμένη» τριάδα ξεχώρισα από το σημερινό φτωχό σε ποιότητα πρόγραμμα του κουπονιού.

  • Της Ρέους φιλοξενεί στο πλαίσιο του 3ου γύρου στο Κύπελλο Ισπανίας η Αλμερία. Οι γηπεδούχοι τρέχουν τρεις εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ στα πέντε τελευταία που έδωσαν σε όλες τις διοργανώσεις, σημείωσαν μόλις μία ήττα. Στην απέναντι πλευρά η Ρέους αγνοεί το τρίποντο στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.
  • Σολτ Λέικ και Νιου Ίνγκλαντ συγκρούονται σε μία από τις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου στο MLS. Αγνοεί την νίκη στα τέσσερα τελευταία η ομάδα του Σολτ Λέικ η οποία θα πρέπει να πάρει δύο νίκες στα δύο τελευταία ματς που της απομένουν, προκειμένου να ελπίζει σε συμμετοχή της στα πλέι-οφ διεκδίκησης του τίτλου. Στον αντίποδα το Νιου Ίνγκλαντ, έχει πολύ δύσκολο έργο, καθώς χρειάζεται το απόλυτο στα δύο εναπομείναντα ματς και παράλληλα να μην πάρουν ούτε έναν πόντο οι προπορευόμενες από αυτήν, ομάδες. Λογικά θα ανοίξει ο ρυθμός με αποτέλεσμα να στραφώ στο Over 2,5.
  • Την Ντεπορτίβο Σαπρίσα φιλοξενεί στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κόστα Ρίκα η Γουαδελούπη. Επιστροφή στις νίκες μετά από πέντε ανεπιτυχή αποτελέσματα για την γηπεδούχο ομάδα η οποία εντός, μετρά μία ήττα στα έξι πρόσφατα. Στον αντίποδα η Ντεπορτίβο Σαπρίσα ηττήθηκε σε ένα από τα πέντε τελευταία της, ενώ παράλληλα βρήκε δίχτυα σε ένα από τα τρία τελευταία εκτός έδρας της. Ποιοτικότερη ομάδα από τους γηπεδούχους, θα ρισκάρω στο διπλό.

 

Η ΤΡΙΑΔΑ

ΑΛΜΕΡΙΑ-ΡΕΟΥΣ             1              1,89

ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ-ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ        OVER 2,5              1,40

ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ-ΝΤΕΠΟΡ. ΣΑΠΡΙΣΑ         2              1,65

Παρασκήνια

Θέματα