Τριάδα διπλών

Νικολαΐδης 10/06/21 - 01:20

Τριάδα ρίσκου η οποία αποτελείται από ισάριθμα διπλά συνολικής απόδοσης 5,74, ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα. 

 

  • Την Ελσίνκι φιλοξενεί στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Φινλανδίας, η Χακα. Βαθμολογική ανάσα για τη γηπεδούχο του σημερινού αγώνα, καθώς η Χάκα προέρχεται από δύο απανωτές νίκες, χάρη στις οποίες ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Από την άλλη η Ελσίνκι οδηγεί ακάθεκτη την κούρσα τρέχοντας νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων όπου δέχθηκε μόλις ένα γκολ. Το διπλό, είναι η επιλογή μου. 
  • Κοριτίμπα και Φλαμένγκο κοντράρονται στο πλαίσιο του 3ου γύρου στο Κύπελλο Βραζιλίας. Η πρώτη από τις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις, με την Κοριτίμπα να θέλει να εκμεταλλευτεί την δύναμη της έδρας, ενόψει του εκτός έδρας επαναληπτικού. Από την άλλη η Φλαμένγκο θεωρείται δικαίως το μεγάλο φαβορί και θα επιδιώξει να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης, από σήμερα. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο. 
  • Σεαρα και Φορταλεζα κοντράρονται στο μεταξύ τους επαναληπτικό του 3ου γύρου στο Κύπελλο Βραζιλίας. Ανοικτοί λογαριασμοί ανάμεσα στις δύο ομάδες καθώς το πρώτο ματς δεν ανέδειξε κάποιον νικητή (1-1) και σήμερα αμφότερες, πηγαίνουν για το τρίποντο, το οποίο θα δώσει τη πρόκριση στην επόμενη, φάση. Από ήττα 3-1 στην έδρα της Σάντος η Σεαρα στο πρωτάθλημα, από νίκη 5-1 κόντρα στη Ιντερνασιονάλ, η Φορταλεζα. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο. 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ 

ΧΑΚΑ-ΕΛΣΙΝΚΙ    2    1,45 

ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ-ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ    2    1,80 

ΣΕΑΡΑ-ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ    2    2,20

 

Παρασκήνια

Θέματα