Τριάδα με απόδοση 10,44

Bet_John 18/10/18 - 11:28

Οι δύο από τις τρεις προτάσεις μου πέρασαν την Τετάρτη, με τον άσο στο Ουάσινγκτον – Τορόντο (1,55) και το διπλό στο Ορλάντο – Σιάτλ (1,85), ενώ χάθηκε στο γκολ ο άσος σε συνδυασμό με το over 2,5 στο Μεντεγίν – Αλιάνζα Πετρολέρα (2-0). Μία τριάδα και για σήμερα, με συνολική απόδοση 10,44…

* Για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ισπανίας, σε νοκ άουτ αναμέτρηση η Αλμερία υποδέχεται τη Ρέους, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται στη 2η κατηγορία. Σε εξαιρετική φόρμα οι γηπεδούχοι, μετρούν τέσσερις νίκες και μία ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, ενώ αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έχουν δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Σε καλύτερη κατάσταση η Αλμερία, μπορεί να βγάλει τον άσο στο 1,74.

* Για τη Β’ Δανίας, η Χβίντοβρε φιλοξενεί την Κόγκε. Τέσσερα σερί over για τους γηπεδούχους, με τα τρία πιο πρόσφατα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν οκτώ σερί over, με τα επτά από αυτά στο over 3,5. Με το ρυθμό που δίνουν οι δύο ομάδες στα παιχνίδια τους, το over 3,5 στο 2,46 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Για τη Γ’ Γαλλίας, η Αβράνς υποδέχεται τη Λαβάλ. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μία νίκη στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές, με τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στα υπόλοιπα έξι ματς, ενώ αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι είναι σε εξαιρετική φόρμα, μετρώντας επτά νίκες και μία ήττα στις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές. Η Λαβάλ πατάει πολύ καλύτερα και μπορεί να βγάλει το διπλό στο 2,44.

Παρασκήνια

Θέματα