Τριάδα που πληρώνει

Νικολαΐδης 9/06/21 - 02:00

Τριάδα ρίσκου η οποία αποτελείται από ένα άσο και δύο επιλογές στα 2-3 γκολ συνολικής απόδοσης 7,58, ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.  

 

 

  • Το Ισραήλ αντιμετωπίζει στο τελευταίο τεστ πριν τη συμμετοχή της στη τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2020, η Πορτογαλία. Αρκετά καλά δείγματα από τους Ιβηρες στα έως τώρα ματς που έδωσαν, καθώς η Πορτογαλία μέτρα μόλις μία ήττα στα τελευταία δώδεκα ματς που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη το Ισραήλ δίνει το τελευταίο φιλικό τεστ προκειμένου να βγάλει συμπεράσματα ενόψει των υποχρεώσεων του στη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Ανώτερη η Πορτογαλία, ωστόσο θεωρώ πως δύσκολα θα ανοίξει ο ρυθμός και για το λόγο αυτό, θα στραφώ στα 2-3 γκολ. 
  • Μπραγκαντινο και Φλουμινένσε κοντράρονται στο μεταξύ τους επαναληπτικό του 3ου γύρου στο Κύπελλο Βραζιλίας. Σε δύσκολη θέση η Μπραγκαντινο μετά την ήττα με 2-0 στο πρώτο ματς, με την ομάδα των «ταύρων» ωστόσο να έχει αποδείξει πως έχει το εύκολο γκολ και αν υποτιμηθεί, μπορεί να κάνει τη ζημιά. Από την άλλη η «φλου» προέρχεται από αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, όπου δέχθηκε μόλις ένα γκολ. Ακολουθεί σε τρεις ημέρες η μεταξύ τους κόντρα για το πρωτάθλημα, θεωρώ πως η Φλουμινένσε θα προσπαθήσει να διαχειριστεί το σκορ του πρώτου αγώνα προκειμένου να συντηρήσει τις δυνάμεις της, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο. 
  • Ατλέτικο Γκοιανιένσε και Κορίνθιανς κοντράρονται στο μεταξύ τους επαναληπτικό του 3ου γύρου στο Κύπελλο Βραζιλίας. Ισχυρό προβάδισμα για τη γηπεδούχο ομάδα μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, με την Ατλέτικο να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση τρέχοντας αήττητο σερί πέντε αγώνων, όπου δέχθηκε μόλις ένα γκολ. Στον αντίποδα η Κορίνθιανς προέρχεται από δύο σερί ήττες όπου δεν κατάφερε να σημειώσει κανένα γκολ. Αμφίρροπη μάχη με το προβάδισμα να είναι στη πλευρά των γηπεδούχων, ωστόσο αντί του άσου, θα στραφώ στα 2-3 γκολ. 

 

 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ 

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΙΣΡΑΗΛ    2-3 ΓΚΟΛ    1,90 

ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ-ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ    1    2,10

ΑΤΛ. ΓΚΟΙΑΝΙΕΝΣΕ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ    2-3 ΓΚΟΛ    1,90 

 

Παρασκήνια

Θέματα