Το μήνυμα του Έρικσεν και η… παραγγελία για πίτσα!

Βελτιώνεται συνεχώς η κατάσταση υγείας του 29χρονου Δανού που μπορεί να βγει από το νοσοκομείο την Τετάρτη!

Τα αισιόδοξα νέα για την κατάσταση της υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν συνεχίζονται. Ο 29χρονος Δανός έστειλε μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, ευχαριστώντας όλο τον κόσμο για τη στήριξη. Συνόδευσε μάλιστα το μήνυμα με μία σέλφι μέσα από το νοσοκομείο.

 

«Γεια σε όλους. Σας ευχαριστώ πολύ για τους γλυκούς και καταπληκτικούς χαιρετισμούς και τα μηνύματα από όλο τον κόσμο”, αναφέρει στο μήνυμά του ο Έρικσεν και συνεχίζει: “αυτό σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου. Είμαι καλά δεδομένων των συνθηκών. Πρέπει να περάσω μερικές εξετάσεις στο νοσοκομείο, αλλά νιώθω εντάξει. Τώρα, θα υποστηρίξω τους συμπαίκτες μου στη Δανία ενόψει των επόμενων αγώνων. Παίξτε για όλη τη Δανία».

Ο Έρικσεν μπορεί να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο την Τετάρτη, ενώ ένα ακόμα αισιόδοξο σημάδι για την βελτίωση της υγείας του ήταν η… ξεχωριστή παραγγελία που έκανε στον σεφ της εθνικής Δανίας. Ο Έρικσεν έκανε παραγγελία για μία πίτσα και φυσικά ο σεφ του την έστειλε στο νοσοκομείο. Έστω και διαίτης, όπως απαιτεί η περίσταση.

Παρασκήνια

Θέματα