«Είχαν την ελπίδα ότι ο Μέσι θα έμενε… χωρίς μισθό»!

Ο Ζοάν Λαπόρτα στήριξε ξανά τον Ρόναλντ Κούμαν και προανήγγειλε... λίφτινγκ στο "Καμπ Νου"

Betfootball 8/10/21 - 22:14

Συνεχίζει να τον στηρίζει! Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα εξέφρασε ξανά τη στήριξή του στον Ρόναλντ Κούμαν: «η απόφαση είναι ότι ο Κούμαν συνεχίζει και είμαστε περήφανοι για αυτό, είμαστε με τον Κούμαν μέχρι το τέλος, ανέφερε σε συνέντευξή του και συμπλήρωσε: «είναι ο προπονητής μας και θα του δείξουμε εμπιστοσύνη, πρέπει να το κάνουμε αυτό, όπως κάναμε με τον Ράικαρντ. Είναι θρύλος της ομάδας, λατρεύει την Μπαρτσελόνα. Σε καμία στιγμή δεν είπα ότι δεν στηρίζω τον Κούμαν».

Στην ίδια συνέντευξη, ο Ζοάν Λαπόρτα αποκάλυψε και μία… κρυφή του ελπίδα πριν από την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι. «Ήθελε να μείνει», τόνισε για μία ακόμα φορά ο Λπαόρτα και προχώρησε στο… καλό: «δεν μπορούσα να του προτείνω να παίζει… τζάμπα στην Μπαρτσελόνα, αλλά ναι, είχα μέχρι την τελευταία στιγμή την ελπίδα ότι θα μας έλεγε ότι θα συνεχίσει στην ομάδα χωρίς μισθό!».

Ο Λαπόρτα αποκάλυψε επίσης ότι έχει έτοιμο το σχέδιο ανακαίνισης του «Καμπ Νου» και τα έργα θα ξεκινήσουν κατά πάσα πιθανότητα το ερχόμενο καλοκαίρι και ο σύλλογος εξετάζει τις επιλογές των γηπέδων για την (τουλάχιστον) μία σεζόν που θα μείνει εκτός… σπιτιού!

Παρασκήνια

Θέματα