Επιστρατεύοντας τα Over…

Southern 23/10/18 - 16:16

Ούτε που… ακουμπήσαμε χθες με το θησαυρό να αποδεικνύεται… άνθρακες και από το σημερινό κουπόνι δεν προκύπτουν αξιόλογα σημεία. Γι’ αυτό θα καταφύγουμε σε δύο δυνατά Over, ώστε να βγάλουμε μία τριάδα της προκοπής.

Η Γιουνγκ Μπόις είναι… δυναμίτης στην έδρα της, έχοντας και το αβαντάζ του συνθετικού τερέν. Στο «Wankdorf» σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία (βρήκε δίχτυα στα 21 από τα 22 πιο πρόσφατα παιχνίδια της εκεί) και για τη Βαλένθια δεν θα είναι τόσο απλό το πράγμα απόψε. Οι «νυχτερίδες» απογοητεύουν φέτος, καθώς το γκολ έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση χωρίς τον περσινό πρώτο τους σκόρερ Ζάζα. Φυσιολογικά, κόντρα στην ελλιπέστατη άμυνα και τον δεύτερο κίπερ της Γιουνγκ Μπόις, θα βρουν τις ευκαιρίες για να σκοράρουν και το Over στο 1,91 αποτελεί επιλογή.

Ντονκάστερ και Σάντερλαντ μας έχουν συνηθίσει σε αρκετά θεαματικά ματς φέτος. Ομάδες που σκοράρουν αλλά έχουν και τα… θέματά τους στην άμυνα αμφότερες, αναμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλές φάσεις και πολλά γκολ. Ζητάμε τουλάχιστον 3 και ποντάρουμε στο Over 2,5 και εδώ, το οποίο βρίσκουμε στο 1,92.

Το πήραν απόφαση στην Πόρτσμουθ πως αν θέλουν άνοδο πρέπει να κερδίζουν και εντός έδρας. Η Μπέρτον έρχεται από το πρώτο της «διπλό» για φέτος, το οποίο πέτυχε κόντρα στην αποδεκατισμένη Πλίμουθ, αλλά κάθε αγωνιστική δεν είναι του… Αϊ Γιαννιού. Η νίκη της Πόρτσμουθ προσφέρεται στο 1,75.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ (23/10)

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (19.55)      Over 2,5               1,91

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ (21.45)     Over 2,5               1,92

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΜΠΕΡΤΟΝ (21.45)            1              1,75

Παρασκήνια

Θέματα