Η απόλυτη ευτυχία και η τραγωδία του Τζιανλούκα Γκαετάνο (vids)

Η γιαγιά του νεαρού άσου έχασε τη ζωή της πανηγυρίζοντας για το ντεμπούτο του εγγονού της στην πρώτη ομάδα της Νάπολι!

Betfootball 14/05/19 - 20:34

Η Νάπολι είναι γεμάτη με θρύλος και ιστορίες. Ιστορίες παράξενες που φτάνουν στο λιμάνι της πόλης και από εκεί σαλπάρουν για όλο τον κόσμο. Μία πραγματική ιστορία όμως, ξεπερνάει τους θρύλους, την λογοτεχνία, τον κινηματογράφο, την μουσική, τις τέχνες γενικότερα. Μία ιστορία που ξεκίνησε με μία πολύ ευτυχισμένη στιγμή και κατέληξε σε τραγωδία. Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ο Τζιανλούκα Γκαετάνο και η γιαγιά του. Ο 19χρονος Τζιανλούκα Γκαετάνο θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ιταλικού ποδοσφαίρου και σίγουρα το καλύτερο που εκκολάπτεται στις ακαδημίες των «παρτενοπέι». Πριν από λίγους μήνες μάλιστα, είχε κερδίσει με το σπαθί του τις πρώτες μεγάλες στιγμές δημοσιότητας πετυχαίνοντας αυτό το γκολ (από το 00:23»):

Έαν χρόνο νωρίτερα, είχε πετύχει και ένα ακόμα καλύτερο:

Μετά από σειρά εκπληκτικών εμφανίσεων σε όλη τη σεζόν, ο Κάρλο Αντσελότι τον πήρε μαζί του στην πρώτη ομάδα και κόντρα στην ΣΠΑΛ τον έριξε στο ματς. Το ντεμπούτο του νεαρού όμως, μετά από την απόλυτη ευτυχία, «προκάλεσε» και την τραγωδία! Η κυρία Καρμέλα, η πολυαγαπημένη γιαγιά του Τζιανλούκα πρωτοστάτησε στους πανηγυρισμούς της οικογένειας που γιόρταζε το ντεμπούτο και τη δικαίωση του Τζιανλούκα. Η γιαγιά βγήκε με άλλα μέλη της οικογένειας και άναψε μικρά βεγγαλικά, προκαλώντας την αντίδραση των γειτόνων που κάλεσαν την αστυνομία για τη φασαρία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, η γιαγιά του Τζιανλούκα υπέστη καρδιακή προσβολή και έφυγε από τη ζωή.

«Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου», έγραψε συντετριμμένος ο Τζιανλούκα που θα συνεχίσει να κυνηγάει το όνειρό του χωρίς τη στήριξη της κυρίας Καρμέλα και η θλιβερή ιστορία που ξεκίνησε με την απόλυτη ευτυχία θα μπλεχτεί με τις άλλες και από το λιμάνι της πόλης θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Παρασκήνια

Θέματα