Διπλά και τρία over 2,5 με απόδοση 24,86

Bet_John 21/04/19 - 09:17

Πέντε προτάσεις για σήμερα, με δύο διπλά και τρία over 2,5, με συνολική απόδοση 24,86…

* Στη La Liga, η Χετάφε υποδέχεται την Σεβίλλη. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μία νίκη στις  προηγούμενες πέντε αγωνιστικές, με τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στα υπόλοιπα τέσσερα ματς, ενώ από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι μετρούν πέντε νίκες και μία ήττα στα έξι τελευταία τους παιχνίδι. Η Σεβίλλη πατάει καλύτερα και μπορεί να βγάλει το διπλό στο 2,34.

* Στην Ολλανδία, η Εξέλσιορ φιλοξενεί την Βίλεμ. Οι γηπεδούχοι πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και μετρούν επτά σερί ήττες, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έχουν πέντε νίκες και μόνο μία ήττα (από τον πρωτοπόρο Άγιαξ) στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές. Το διπλό της Βίλεμ στο 2,04 αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στη Β’ Γερμανίας, η Μπίλεφελντ υποδέχεται την Ίνγκολσταντ. Τέσσερα over στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τρία over στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα δύο στο over 3,5. Ανοικτό ματς περιμένω να γίνει και τώρα, με το over 2,5 στο 1,75, να έχει τον πρώτο λόγο.

* Στη Δανία, η Βέιλε φιλοξενεί την Άαρχους. Τέσσερα over στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν επτά over στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα τρία στο over 3,5. Ένα ακόμη over 2,5 στο 1,92 μπορεί να μας πληρώσει.

* Στο Βέλγιο, η Μπέβερεν υποδέχεται την Μουσκρόν. Τέσσερα over 3,5 στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τέσσερα over στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα τρία στο over 3,5. Αξίζει να κυνηγήσουμε το over 2,5 στο 1,55.

Παρασκήνια

Θέματα