Δύο άσοι και δύο over με απόδοση 13,12

Bet_John 8/03/21 - 08:09

Τέσσερις προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 13,12…

* Στην Serie A, η Ίντερ υποδέχεται την Αταλάντα. Πέντε over στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν πέντε over στα επτά τελευταία τους ματς, με τα τέσσερα στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,66 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στην La Liga, η Μπέτις φιλοξενεί την Αλαβές. Έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μία νίκη στα δέκα τελευταία τους ματς, με επτά ήττες και δύο ισοπαλίες στα υπόλοιπα εννέα. Η Μπέτις μπορεί να βγάλει τον άσο στο 1,75.

* Στην Τουρκία, η Τραμπζονσπόρ υποδέχεται την Αλάνιασπορ. Οκτώ νίκες και μία ήττα στις προηγούμενες εννέα αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στα τέσσερα τελευταία τους ματς. Η Τραμπζονσπόρ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και τον άσο στο 1,99.

* Στη Β’ Ολλανδίας, η δεύτερη ομάδα της Άλκμααρ φιλοξενεί την Μπρέντα. Επτά over στις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα πέντε στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από πέντε σερί over, με τα δύο στο over 3,5. Το over 3,5 στο 2,27 μπορεί να μας πληρώσει.

Παρασκήνια

Θέματα