Νίκη – άνοδος για την Πάντερμπορν

Ο Μάγος 12/05/19 - 14:13

Το νταμπλ του ΠΑΟΚ ήρθε αλλά η ήττα της Μαγιόρκα μας στέρησε το 3 στα 3.

Τα σημερινά μας «κόλπα» ξεκινούν από τη Β’ Γερμανίας, όπου «παίζεται» η δεύτερη θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο. Η δεύτερη Πάντερμπορν υποδέχεται το Αμβούργο που βρίσκεται ενα βαθμό πιο πίσω. Η αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων είναι σε αντίθετη πορεία, με τους γηπεδούχους να είναι σε εξαιρετική φόρμα. Ετσι λοιπόν και με τη βοήθεια της έδρας η Πάντερμπορν βρίσκεται πιο κοντά στη νίκη. Θα επιλέξουμε τον άσσο που βρίσκεται στο 2.10. Για όσους θέλουν να ρισκάρουν μπορούν να το συνδυάσουν με οβερ 1,5 με την απόδοση να φτάνει στο 2.85.

Συνεχίζουμε την πορεία μας με την αναμέτρηση της Αλκμάαρ με την Αιντχόφεν. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο κυνήγι του Αγιαξ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οπότε θέλει τη νίκη και ελπίζει σε απώλεια βαθμών του Αγιαξ. Μπορεί η Αλκμάαρ να είναι δυνατή ομάδα, αλλά πιστεύουμε ότι η Αιντχόφεν θα φτάσει στη νίκη. Στο 1.65 το διπλό.

Η τρίτη μας επιλογή έρχεται από το παιχνίδι της Λιλ με την Μπορντό. Με νίκη η Λιλ εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση. Αντίθετα η Μπορντό είναι σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση και αδιάφορη. Ο άσσος βρίσκεται στο 1.40 και σε συνδυασμό με το οβερ 1,5 φτάνει στο 1.65. Τίμιος συνδυασμός.

Τέλος πάμε στην Ιταλία, όπου η Ουντινέζε έχει ευκαιρία να εξασφαλίσει την παραμονή με νίκη μέσα στην έδρα της υποβιβασμένης Φροζινόνε. Βέβαια με την εικόνα που παρουσιάζει η Ουντινέζε στα τελευταία παιχνίδια κάνει το διπλό με απόδοση 1.70 να εμπεριέχει αρκετό ρίσκο.

ΟΙ «ΜΑΓΙΚΕΣ» ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ                      1 (ΟΒΕΡ 1,5)                       2.10 (2.85)

ΑΛΚΜΑΑΡ – ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ                                       2                                   1.65

ΛΙΛ – ΜΠΟΡΝΤΟ                                                1+ΟΒΕΡ 1,5                        1.65

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ                                     2                                   1.70

Παρασκήνια

Θέματα