Τριάδα από το Nations League στο 7,03

Νικολαΐδης 24/09/22 - 00:44

Τριάδα η οποία αποτελείται από δύο άσους και ένα διπλό συνολικής απόδοσης 7,03 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Σλοβενία και Νορβηγία κοντράρονται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου στο Nations League. Κάκιστη εικόνα από την Σλοβενία στα πρώτα τέσσερα, όπου σημείωσε δύο ήττες και δύο ισοπαλίες, σκοράροντας μόλις τρία γκολ στο διάστημα αυτό. Στον αντίποδα η Νορβηγία πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, σημειώνοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα πρώτα. Μόλις τρία γκολ παθητικό στο διάστημα αυτό. Σκοράρει με μεγάλη ευκολία η Νορβηγία και θα στραφώ στο διπλό.

Σερβία και Σουηδία κοντράρονται για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας του Nations League. Ανοδική πορεία μετά την ήττα (1-0) της πρεμιέρας από την Νορβηγία για την Σερβία η οποία τρέχει αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (δύο νίκες και μία ισοπαλία). Στον αντίποδα η Σουηδία μετά την νίκη 2-0 επί της Σλοβενίας στην πρεμιέρα, ηττήθηκε στα επόμενα τρία, φανερώνοντας τεράστια αμυντικά κενά. Πιο σοβαρή και συνεπής με την νίκη η Σερβία, ο άσος είναι η επιλογή μου.

Την Ιρλανδία υποδέχεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας του Nations League η Σκωτία. Τεράστια εμφάνιση και νίκη (3-0) σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική κόντρα στην Ουκρανία για την Σκωτία. Το τρίποντο αυτό, έφερε μόνη πρώτη την τελευταία η οποία με νέο τρίποντο σήμερα και πιθανή αποτυχία της Ουκρανίας κόντρα στην Αρμενία, ολοκληρώνει στην πρώτη θέση την προσπάθεια της, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων. Στον αντίποδα η Ιρλανδία με μόλις μία νίκη στα τέσσερα πρώτα, αναζητά το δεύτερο της τρίποντο, προκειμένου να μπει στο παιχνίδι διεκδίκησης της πρωτιάς. Δύσκολη αποστολή, θεωρώ πως η Σκωτία με τον «αέρα» της νίκης επί της Ουκρανίας, θα διπλασιάσει τα τρίποντα της.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ 2 1,90
ΣΕΡΒΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ 1 1,85
ΣΚΩΤΙΑ-ΙΡΛΑΝΙΔΑ 1 2,00

Παρασκήνια

Θέματα