Το… ιδιαίτερο διαζύγιο της Χέρτα με τον Ντάρνταϊ

Ο 43χρονος Ούγγρος θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας στο τέλος της σεζόν και θα επιστρέψει το επόμενο καλοκαίρι ως προπονητής της δεύτερης ομάδας!

Betfootball 16/04/19 - 21:01

Οι πέντε συνεχόμενες ήττες έπαιξαν σίγουρα μεγάλο ρόλο στην κοινή απόφαση διαζυγίου που πήραν ο Παλ Ντάρνταϊ και η διοίκηση της Χέρτα. Για την ακρίβεια όμως, δεν πρόκειται ακριβώς για διαζύγιο, καθώς ο Ούγγρος τεχνικός θα επιστρέψει στην Χέρτα το καλοκαίρι του 2020 ως προπονητής της δεύτερης ομάδας και υπεύθυνος της ακαδημίας της ομάδας. Στο τέλος της τρέχουσας σεζόν όμως, θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά από 4,5 χρόνια. Εκεί δηλαδή που πήγε ως… υπηρεσιακός για λίγους μήνες και μονιμοποιήθηκε έως τον επόμενο μήνα.

«Μερικές φορές είναι αναγκαία μία αλλαγή», σχολίασε χαρακτηριστικά ο 43χρονος Ούγγρος τεχνικός που φόρεσε και την φανέλα της ομάδας και συνέχισε: «θέλω πάντα το καλύτερο για την Χέρτα, η οποία είναι και θα είναι για πάντα το σπίτι μου. Είμαι περήφανος για όλα όσα καταφέραμε να πετύχουμε στην ομάδα και γενικότερα στον σύλλογο τα προηγούμενα χρόνια».

Παρασκήνια

Θέματα