“Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα” (videos)

Ο Μαρσέλο περιμένει τον Νεϊμάρ και τον Ντι Μαρία για "ένα ανοιχτό παιχνίδι μεταξύ δύο επιθετικών ομάδων"

Betfootball 13/02/18 - 19:05

“Είμαι στη Ρεάλ 11 χρόνια, έχω κερδίσει πολλά και θέλω να κερδίζω κάθε μέρα και περισσότερα, αυτό είναι το πνεύμα μας στην ομάδα και έτσι θα παίξουμε”, σχολίασε για το σπουδαίο ραντεβού με την Παρί Σεν Ζερμέν ο Μαρσέλο και συμπλήρωσε: “δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να νικάς τόσο σπουδαίες ομάδες και αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο”.

Ο Μαρσέλο θα αντιμετωπίσει έναν πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ, τον Άνχελ Ντι Μαρία, αλλά και έναν φίλο του, τον Νεϊμάρ: “έχουν σπουδαίους παίκτες, αλλά βλέπουμε την μεγαλύτερη εικόνα, δεν εστιάζουμε σε αυτούς. Η επίθεσή τους είναι εντυπωσιακή, αλλά και πάλι δεν μένουμε σε αυτή. Νομίζω ότι όλοι θα ήθελαν στην ομάδα τους τον Νεϊμάρ. Μιλάμε πολύ, αλλά όχι για ποδόσφαιρο”.

Για την πίεση που φαίνεται να ασκείται στον Ζιντάν, ο Βραζιλιάνος φουλ μπακ υπογράμμισε: “πιστεύουμε σε αυτόν και στη δουλειά του. Μας μίλησε για το ματς και είμαστε έτοιμοι. Θα είναι ένα σπουδαίο ματς, αλλά δεν θα κρίνει τίποτα, αφού ακολουθεί ένα ακόμα. Για τις προκρίσεις χρειάζονται δύο πολύ καλές εμφανίσεις…”.

Παρασκήνια

Θέματα