«Μερικές φορές είναι καλό να φεύγεις για το καλό όλων»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Goal.com, ο Ζιντάν ενημέρωσε τους παίκτες του ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την Ρεάλ

Betfootball 16/05/21 - 00:27

Οι ψίθυροι κυκλοφορούν αρκετό καιρό τώρα όχι μόνο στην Μαδρίτη και σε όλο το ισπανικό ποδόσφαιρο, αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Κυρίως στο Τορίνο, όπου τον περιμένει η Γιουβέντους. Οι ψίθυροι αφορούν βεβαίως στον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ. Οι ψίθυροι έγιναν… κατηγορηματικό δημοσίευμα από την ιστοσελίδα Goal.com που υποστηρίζει ότι ο Ζιντάν ενημέρωσε τους παίκτες του ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα λίγο πριν από το ντέρμπι της περασμένης εβδομάδας με την Σεβίλλη.

Λίγο νωρίτερα, ο Ζιντάν δεχόταν και πάλι την ίδια ερώτηση για το εάν θα παραμείνει ή θα αποχωρήσει και η απάντησή του ήταν η εξής:

«Η ερώτηση είναι πολύ βαρετή. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν ακόμα δύο παιχνίδια. Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί. Όλα μπορούν να συμβούν. Εδώ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν βλέπω πιο μακριά από την καθημερινότητα.

Μπορεί να νομίζετε ότι το λέω για να διώξω κάθε ευθύνη, επειδή τα πράγματα περιπλέκονται. Δεν είναι γι’ αυτό. Κάνω ό,τι κάνω και το κάνω στο έπακρο. Έρχεται ο καιρός που χρειάζεσαι μια αλλαγή, επειδή είναι καλό για όλους.

Υπάρχουν φορές που πρέπει να μείνεις, φορές που πρέπει να φύγεις για το καλό όλων. Είμαι όπως πάντα, επειδή δεν ξέρω τι θα συμβεί σε 2-3 χρόνια. Είμαι χαρούμενος όποτε βλέπω τους προπονητές μου να προπονούν, αν και μερικές φορές τα πράγματα σοβαρεύουν. Είμαι προνομιούχος».

Παρασκήνια

Θέματα