Σημεία που οδηγούν στο ταμείο

Νικολαΐδης 15/06/21 - 02:14

Τριάδα ρίσκου η οποία αποτελείται από μία επιλογή στα 2-3 γκολ και δύο Over 2,5 συνολικής απόδοσης 6,38, ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.  

 

 

  • Ουγγαρία και Πορτογαλία κοντράρονται στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2020. Διάθεση για να κάνει τη ζημιά στους μεγάλους του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου παρουσιάζει η Ουγγαρία η οποία διαθέτει ένα αρκετά σκληραγωγημένο ροστερ, το οποίο μόνο να κερδίσει έχει από τη συμμετοχή του στον 6ο όμιλο. Στον αντίποδα η Πορτογαλία, έχει θέσει υψηλά τον πήχη και ποντάρει στη ποιότητα της, προκειμένου να είναι μία από τις δύο ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη, φάση. Αμφίρροπη μάχη με ελαφρύ προβάδισμα στους Ιβηρες, ωστόσο, θα αποφύγω το διπλό και θα στραφώ στα 2-3 γκολ.
  • Γαλλία και Γερμανία κοντράρονται στο μεγάλο ντέρμπι του 6ου ομίλου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2020. Το μεγάλο φαβορί των προγνωστικών οι «τρικολόρ», καθώς η Γαλλία διαθέτει το πιο πληρέστερο ροστερ των τελευταίων, ετών και η επιστροφή του Μπενζεμα, σηματοδοτεί υψηλές επιδιώξεις. Από την άλλη η Γερμανία με τις επιστροφές των Χούμελς και Μίλερ αλλά και το απλετο ταλέντο που διαθέτει, στοχεύει στο να βρεθεί στα ημιτελικά, θα πρέπει όμως πριν, να ξεπεράσει τα εμπόδια των Γάλλων και των Πορτογάλων. Αμφίρροπη μάχη, θα στραφώ στο Over 2,5. 
  • Το Κιργιστάν φιλοξενεί στο ντέρμπι κορυφής του 6ου ομίλου για την 10η αγωνιστική της προκριματικής φάσης στην Ασία, η Ιαπωνία. Έντεκα πόντους μπροστά από την αντίπαλο της βρίσκεται η Ιαπωνία η οποία έχει ήδη πάρει τη πρόκριση για την επόμενη φάση και έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα πρόσωπα στο ροστερ της. Από την άλλη πλευρά το Κιργιστάν, έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία με αποτέλεσμα να ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση (10 πόντοι) με το Τατζικιστάν. Το Over 2,5, αξίζει το ρίσκο. 

 

 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ 

ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ    2-3 ΓΚΟΛ    1,90 

ΓΑΛΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ    OVER 2,5    2,10

ΙΑΠΩΝΙΑ-ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ    OVER 2,5    1,60       

 

Παρασκήνια

Θέματα