Το… ασυνήθιστο λάθος της Μπενφίκα!

Οι "αετοί" της Λισαβόνας έδωσαν δανεικό με οψιόν αγοράς μόλις 7 εκ. τον Λούκας Γιόβιτς στους... αετούς της Φρανκφούρτης, οι οποίοι μπορούν βγάλουν τουλάχιστον δεκαπλάσιο κέρδος!

Betfootball 19/03/19 - 19:28

Η Μπενφίκα είναι έτοιμη να πουλήσει πολύ ακριβά την νέα, πολύ λαμπερή και υποσχόμενη γενιά της. Με πρώτο και καλύτερο τον Ζοάο Φέλιξ και από κοντά τους Ζοάο Φιλίπε (ή απλώς «Ζότα» όπως είναι πιο γνωστός) και Φρανσίσκο Ρέις Φερέιρα, ο σύλλογος της Λισαβόνας ετοιμάζεται για ένα καυτό και πολύ προσοδοφόρο καλοκαίρι! Στους τρεις προηγούμενους θα μπορούσε να συμπεριλαμβάνεται και ο εντυπωσιακός Λούκα Γιόβιτς! Ο 21χρονος Σέρβος φορ κάνει εντυπωσιακή σεζόν στην Μπουντεσλίγκα (αλλά και στο Γιουρόπα Λιγκ) με την φανέλα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από την… Μπενφίκα! Οι «αετοί» της Φρανκφούρτης τον δανείστηκαν το καλοκαίρι του 2017 για δύο χρόνια, με οψιόν αγοράς στα 7εκ. ευρώ. Αυτό ήταν ένα από τα πιο ασυνήθιστα λάθη της Μπενφίκα, η οποία έχει παράδοση μαζί με την Πόρτο στην εύρεση… διαμαντιών από Ευρώπη και Λατινική Αμερική. Διαμάντια που φυσικά πωλούνται πολύ πιο λαμπερά σε πιο πλούσιους συλλόγους. Με τον Γιόβιτς όμως, η Μπενφίκα δεν τα υπολόγισε καλά. Η Άιντραχτ έχει ενημερώσει ότι θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του Γιόβιτς και θα τον κάνει δικό της με 7εκ. ευρώ. Για αυτό οι… ενδιαφερόμενοι που έχουν σχηματίσει ήδη ουρά, διαπραγματεύονται απευθείας με την Άιντραχτ, αφήνοντας την Μπενφίκα εκτός παιχνιδιού.

Αυτή που κινείται πιο έντονα για την απόκτηση του Γιόβιτς είναι η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» ψάχνουν τον διάδοχο του Λουίς Σουάρες στην επίθεση της ομάδας και ο νεαρός Σέρβος έχει κερδίσει πολύ έδαφος σε αυτή τν κούρσα. Ο Γιόβιτς μπορεί να προσφέρει άμεσα από την επόμενη σεζόν στο ροτέισον ή σε κάποιους τραυματισμούς και σε 2-3 χρόνια να αποτελεί το πρώτο βιολί στην επίθεση της ομάδας. Τουλάχιστον με τα στοιχεία που έχει δείξει τη φετινή σεζόν, στην οποία έχει απογειωθεί. Η Μπαρτσελόνα έχει ενημερωθεί για το κόστος μίας πιθανής μεταγραφής στην επόμενη αγοραστική περίοδο. Το κόστος αυτό, ανέρχεται σύμφωνα με τον ισπανικό και γερμανικό Τύπο στα 60εκ. ευρώ! Περίπου… 10 φορές πάνω από το ποσό με το οποίο η Άιντραχτ θα τον κάνει δικό της. Τα 60εκ. ευρώ, είναι πολύ πιθανό να… αυξηθούν, ειδικά εάν στο παιχνίδι απόκτησης του Γιόβιτς μπουν δυναμικά και οι άλλες ομάδες που τον παρακολουθούν.

Παρασκήνια

Θέματα