Υποδοχή και με… λουλούδια στους «κόκκινους» (videos)

Δείτε στιγμιότυπα από το ταξίδι και την άφιξη των «κόκκινων» και στο ξενοδοχείο, όπου κατέλυσαν στην Ουκρανία εν όψει του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ

Betfootball 24/05/18 - 22:16

Η Λίβερπουλ πάτησε το απόγευμα της Πέμπτης το… πόδι της στο Κίεβο για τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ! Στο αεροδρόμιο τους περίμεναν ντόπιοι (άνδρες, γυναίκες και παιδιά) με παραδοσιακές φορεσιές. Τους πρόσφεραν ανθοδέσμες, αλλά και δικά τους δημιουργήματα, όπως και κασκόλ στο… κόκκινο! Εκεί ήταν, ακόμα, άνθρωποι της ουκρανικής Ομοσπονδίας και της UEFA.

Στα βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα από το ταξίδι και την άφιξη των «κόκκινων» στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, αλλά και στο ξενοδοχείο, όπου κατέλυσε η αποστολή στο Κίεβο.

Παρασκήνια

Θέματα