“Αν ήμουν οπαδός δεν θα πλήρωνα να δω αυτή την ομάδα”

"Περιμένω ακόμα δύο ή τουλάχιστον έναν παίκτη από τη λίστα που έδωσα στην ομάδα μήνες πριν", συμπλήρωσε... αγριεμένος ο Ζοσέ Μουρίνιο

Betfootball 29/07/18 - 17:19

Η ήττα με 4-1 από τη Λίβερπουλ επί αμερικανικού εδάφους δεν άρεσε καθόλου στον Ζοσέ Μουρίνιο. Παρότι αναγνώρισε και σημείωσε τις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού, ο Πορτογάλος τεχνικός εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την καθυστέρηση των μεταγραφών από πλευράς διοίκησης, για την απουσία του Μαρσιάλ, αλλά και για την εικόνα που έχει η ομάδα του σε αυτά τα φιλικά προετοιμασίας, στα οποία χρησιμοποιεί παίκτες που όπως είπε: “θα έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια της σεζόν και ακόμα χειρότερα, μπορεί να μην παραμείνουν καν στο ρόστερ της ομάδας”! Συνεχίζοντας για αυτή την εικόνα, ο Μουρίνιο δήλωσε χαρακτηριστικά: “δεν έχουμε άλλον επιθετικό από τον Αλέξις Σάντσες. Ο… καημένος τρέχει μόνος του στην επίθεση, καθώς δεν έχουμε ούτε άλλον επιθετικό, ούτε άλλον ακραίο. Ο Μαρσιάλ θα έπρεπε να είναι εδώ, δεν ξέρω γιατί δεν είναι…”. Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος στράικερ βρίσκεται στην πατρίδα του για την γέννηση με ειδική άδεια για τη γέννηση του γιου του. Ήδη όμως έχει καθυστερήσει να επιστρέψει.

“Τι μου προσέφερε αυτό το παιχνίδι; Απολύτως τίποτα. Ίσως μόνο στο να γνωρίσω κάποιους παίκτες μου καλύτερα, αν και πιστεύω ότι γνωρίζω ποιοι είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στην ομάδα και ποιοι όχι. Η απόφασή μου δεν έχει αλλάξει. Δεν έχουμε μαζί μας τον Ράσφορντ, τον Λουκάκου, τον Πογκμπά, τον Βαλέντσια και τον Μάτιτς που ανντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και μάλιστα ο Νεμάνια θα απουσιάσει λόγω χειρουργικής επέμβασης και από την πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ, τον Φελαϊνί, τον Μαρσιάλ,, τον Ντε Χέα. Αυτοί θα είναι η πραγματική ενίσχυσή μας όταν θα επιστρέψουν. Περιμένω ακόμα δύο παίκτες ή έστω έναν… Εάν έρθει, καλώς, εάν όχι θα συνεχίσουμε με πίστη και εμπιστοσύνη στους παίκτες που έχουμε. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν καλή, αλλά εάν ήμουν οπαδός, δεν θα πλήρωνα να δω την ομάδα μου όπως είναι τώρα. Αυτή δεν είναι η ομάδα μας και αυτό δεν είναι το ρόστερ μας. Προσπαθήσαμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας, αλλά δεν είχαμε άλλη βενζίνη. Με απουσίες και αλλαγές έπαιξε και η Λίβερπουλ, αλλά έκανε και ροστέισον. Ο Σαλάχ έπαιξε μόνο ένα ημίχρονο. Ελπίζω οι παίκτες μου που έχουν ακόμα άδεια να προσέχουν τον εαυτό τους, γιατί θα περάσουμε δύσκολα στο ξεκίνημα”.

Παρασκήνια

Θέματα