Χορταστικό το νέο κουπόνι με αρκετά ενδιαφέροντα σημεία και σήμερα θα εμπιστευθούμε δύο γηπεδούχους, που δείχνουν ικανοί να μας οδηγήσουν στο ταμείο.
Στη Β’ Γαλλία Παρί και Νιόρ απέχουν όσο η… μέρα με τη νύχτα και μέσα στο 2018 η μεταξύ τους διαφορά παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Σε εκπληκτική κατάσταση οι πρωτευουσιάνοι, βρίσκονται από το ξεκίνημα της σεζόν στη διεκδίκηση της ανόδου κι όσο η μάχη… φουντώνει, τόσο περισσότερες αντοχές (αγωνιστικές και ψυχολογικές) επιδεικνύουν.
Από την άλλη η Νιόρ δέχεται τη μία… σφαλιάρα μετά την άλλη, μετρώντας πλέον τρεις σερί ήττες κι απόψε θα στερηθεί ξανά τον βασικό της γκολκίπερ, αλλά και τον δεύτερο σκόρερ της. Βγάζει… μάτια ο «άσος» της Παρί και θα τον προτιμήσουμε παρ’ ότι πληρώνει μόλις 1,75.
Στην Αργεντινή οι οπαδοί της Λανούς αναπολούν τα… περασμένα μεγαλεία, καθώς η «γκρανάτε» διανύει φέτος τη χειρότερη σεζόν στη σύγχρονη ιστορία της και το ακόμα πιο άσχημο είναι ότι η διοίκηση δεν αποφασίζει να ενισχύσει το ελλιπές ρόστερ. Από τις… 23 Οκτωβρίου έχει να πανηγυρίσει νίκη, έκτοτε κατόρθωσε να μαζέψει μόλις δύο βαθμούς σε 6 ματς πρωταθλήματος.
Σταθερά στιβαρή η Μπελγράνο, στηρίζεται κατά πολύ στην έδρα της και με την ψυχολογία στα ύψη μετά το «διπλό» στην έδρα της Ολίμπο την προηγούμενη εβδομάδα. Χωρίς τους βασικούς στόπερ της η Λανούς, δεν βλέπουμε πως θα καταφέρει να αντέξει με δύο εντελώς άπειρους νεαρούς στο κέντρο της άμυνας. Σε αποδόσεις διπλασιασμού η νίκη της Μπελγράνο.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (2/2)
ΠΑΡΙ – ΝΙΟΡ 1 1,75
ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ – ΛΑΝΟΥΣ 1 1,95