Έγραψε ιστορία ο Μέσι στο 4-1επί της Βολιβίας

Φουλ για τελικό Βραζιλία - Αργεντινή στο Κόπα Αμέρικα!

Betfootball 29/06/21 - 18:57

Αρκετοί από τους σταρ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έφυγαν νωρίς από το Euro, αλλά στα γήπεδα της Βραζιλίας και στο Κόπα Αμέρικα οι σταρ της λατινικής Αμερικής συνεχίζουν. Δύο από αυτούς μάλιστα και οι δύο… μεγαλύτεροι είναι πολύ πιθανό να βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης. Ο λόγος φυσικά για τον Νεϊμάρ και τον Λιονέλ Μέσι, καθώς με την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, η Βραζιλία με την Αργεντινή μπορούν να συναντηθούν μόνο στον τελικό! Για να συμβεί αυτό που όλοι… περίμεναν και εύχονταν, έπρεπε η Αργεντινή να νικήσει την Βολιβία στην τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου. Η Αργεντινή το έκανε με εμφατικό τρόπο και νίκη με 4-1. Το παιχνίδι ήταν ιστορικό για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έπαιξε για 148η φορά με την εθνική του ομάδα και έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές, ξεπερνώντας τον Χαβιέρ Μασεράνο! Ο Μέσι γιόρτασε το ρεκόρ του με μία ασίστ στον Πάπου Γκόμες που άνοιξε το σκορ μόλις στο 6΄ και δύο γκολ. Στο 33΄ έγραψε το 2-0 με πέναλτι και στο 42΄ σκόραρε για το 3-0 με λόμπα σε ασίστ του Αγουέρο. Η Βολιβία μείωσε σε 3-1 στο 60΄ με τον Σαβέδρα και ο Λαουτάρο Μαρτίνες σφράγισε το σκορ στο 4-1 στο 65΄.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ουρουγουάη νίκησε 1-0 την Παραγουάη με πέναλτι του Καβάνι στο 21΄ και πήρε τη 2η θέση.

Στα προημιτελικά, η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει τον Ισημερινό και η Ουρουγουάη την Κολομβία. Οι νικητές αυτών των ζευγαριών θα κλείσουν ραντεβού στον έναν ημιτελικό.

Στο άλλο… μονοπάτι για τον τελικό, η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει την Χιλή σε ένα σπουδαίο προημιτελικό και το Περού την Παραγουάη, με τους νικητές να σχηματίζουν και εδώ το ζευγάρι του 2ου ημιτελικού.

Παρασκήνια

Θέματα