Δανείζει στην Βέρντερ τον Μαυροπάνο η Άρσεναλ

Betfootball 5/01/18 - 12:38

Ένα 24ωρο μετά την επίσημη παρουσίαση του από την Άρσεναλ, ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος ετοιμάζει εκ’ νέου τις βαλίτσες του με προορισμό την Βρέμη της Γερμανίας.

Βέρντερ και Λονδρέζοι φαίνεται πως έδωσαν τα… χέρια για εξάμηνο δανεισμό του Έλληνα άσου, ο οποίος θα μετακομίσει έως το καλοκαίρι στον Γερμανικό σύλλογο, προκειμένου να συλλέξει εμπειρίες, για την επιστροφή του στο Λονδίνο το καλοκαίρι.

Τις συγκεκριμένες εξελίξεις επιβεβαίωσε με τα λεγόμενα του κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν τον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στην Νότιγχαμ, ο τεχνικός των… κανονιέρηδων Αρσέν Βενγκέρ.

«Το πλάνο είναι να δοθεί δανεικός. Μπορεί να είναι ένας γερμανικός σύλλογος. Προτιμώ να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο και να κερδίσει εμπειρίες. Είναι 20 ετών και δεν είναι έτοιμος να παίξει σε εμάς».

Να σημειωθεί, πως μπορεί ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ να μην αναφέρθηκε στην Βέρντερ και να μίλησε γενικά, ωστόσο από την Γερμανία θεωρούσαν σίγουρη την μετακίνηση Μαυροπάνου στην Βέρντερ, πριν καν ολοκληρωθεί η απόκτηση του από την Άρσεναλ.

Παρασκήνια

Θέματα