Διπλό με χαρακτήρα από την Μπαρτσελόνα, 1-2 στην Οσασούνα με 10 παίκτες

Οι "μπλαουγκράνα" έχαναν 1-0 από το 6΄, έπαιζαν από το 30΄ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λεβαντόφσκι, αλλά πήραν το τρίποντο! Αποβλήθηκε και ο Πικέ που ήταν στον πάγκο! * Τρίποντο και από την Μπιλμπάο

Betfootball 9/11/22 - 00:39

Η Μπαρτσελόνα νίκησε 1-2 την Οσασούνα σε ένα πολύ δύσκολο ματς και πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο. Οι «μπλαουγκράνα» του Τσάβι έβγαλαν χαρακτήρα στο παιχνίδι που… στράβωσε από νωρίς. Η Μπαρτσελόνα έπαιζε από το 30΄ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λεβαντόφσκι και παρότι έχανε με 1-0, κατάφερε στο β΄ μέρος να γυρίσει το ματς. Η Οσασούνα προηγήθηκε στο 6΄ με τον Νταβίντ Γκαρσία, ο οποίος στο 30΄ δέχθηκε το φάουλ του Λεβαντόφσκι που τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε! Με τη λήξη του α΄ μέρους, ο Ζεράρ Πικέ που ήταν στον πάγκο, μπήκε στο γήπεδο και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή Χέσους Χιλ Μανθάνο που έχει… ιστορικό με την Μπαρτσελόνα. Ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει δείξει κόκκινη κάρτα στους Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες, Μπουσκέτς και τώρα έβαλε στη λίστα και τον Λεβαντόφσκι, ενώ όλες οι συναντήσεις με τον Πικέ είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ακόμα και εάν ο Μανθάνο ήταν στο VAR! Ο φοβερός Πέδρι που έπαιξε και για τον «Λέβα» ισοφάρισε στο 48΄ και στο 85΄ ο Ραφίνια με ωραία, μακρινή κεφαλιά έκανε το τελικό 1-2 σε φοβερή ασίστ του Ντε Γιονγκ!

Η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε νίκησε 3-0 (19΄, 51΄ Γκουρουθέτα, 78΄ Βιβιάν) την Βαγιαδολίδ και η Χιρόνα πέρασε με 1-2 (16΄ Λιρόλα – Μαρτίν, 66΄ Καστεγιάνος) από την Έλτσε.

Παρασκήνια

Θέματα