Η Αϊντχόφεν διέλυσε 5-1 την Γαλατασαράι

Η Μάλμε 2-1 την Ελσίνκι, η Λέγκια στο 91' νίκησε 2-1 την Φλόρα Ταλίν

Betfootball 21/07/21 - 23:56

Η Αϊντχόφεν είναι αγκαλιά με την πρόκριση στον επόμενο γύρο, αφού διέλυσε 5-1 εντός έδρας την Γαλατασαράι και θα πάει στην Κωνσταντινούπολη ως το μεγάλο φαβορί την επόμενη εβδομάδα. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 2’ με τον Ζάχαβι και ο ίδιος παίκτης στο 35’ πέτυχε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 42’ με τον Κίλιντς, με την Αϊντχόφεν να φτάνει στο 3-1 με τον Μάριο Γκέτσε στο 51’. Ο Ζάχαβι στο 84’ έκανε το 4-1 πετυχαίνοντας παράλληλα χατ τρικ, για να διαμορφώσει το τελικό 5-1 ο Γκέτσε στο 88’.

Η Μάλμε πήρε μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό επικρατώντας 2-1 εντός έδρας της Ελσίνκι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Τσόλακ, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην ισοφάριση στο 68’ με τον Ρούπε Ρίσκι. Έξι λεπτά αργότερα (74’), η Μάλμε έφτασε στο τελικό 2-1 με τον Κρίστιανσεν.

Θέμα έκπληξης έπεσε ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος ηττήθηκε 2-1 στο Καζακστάν από την Καϊράτ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 24’ με τον Καντέ, με τους Σέρβους να ισοφαρίζουν χάρη σε αυτογκόλ του Μικάνοβιτς στο 57’. Η Καϊράτ έφτασε στη νίκη με τον Μπαγκνάκ να διαμορφώνει το τελικό 2-1 στο 80’.

Στην Πολωνία, η Λέγκια Βαρσοβίας με γκολ στις καθυστερήσεις επικράτησε 2-1 της Φλόρα Ταλίν από την Εσθονία. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το ματς, αφού κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 3’ με τον Καπούστκα, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 53’ με τον Σάπινεν. Η Λέγκια έφτασε τελικά στη νίκη χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Ραφαέλ Λόπες στο 91’.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία) με την Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία) που έμειναν στο 0-0.

Παρασκήνια

Θέματα