Η Ελλάδα πέρασε με 2-0 από την Μολδαβία

Το Βέλγιο 2-0 την Αγγλία, η Ιταλία "καθάρισε" με 2-0 την Πολωνία

Betfootball 15/11/20 - 23:56

Για τον 3ο όμιλο της 2ης κατηγορίας του Nations League, η Ελλάδα επικράτησε 2-0 (32’ Φορτούνης, 41’ Μπακασέτας) εκτός έδρας της Μολδαβίας και είναι στο -2 από την πρωτοπόρο Σλοβενία η οποία με γκολ στις καθυστερήσεις νίκησε 2-1 (63’ Κούρτιτς, 94’ πεν. Ίλιτσιτς / 58’ Μουρίκι) εντός έδρας το Κόσοβο, Έτσι η πρωτιά θα κριθεί την Τετάρτη στην τελευταία αγωνιστική και στο Ελλάδα – Σλοβενία, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χρειάζεται μόνο νίκη.

Το Βέλγιο πήρε σπουδαία εντός έδρας νίκη 2-0 απέναντι στην Αγγλία για τον 2ο όμιλο της 1ης κατηγορίας του Nations League και έμεινε στην κορυφή και στο +2 από τη 2η Δανία, την οποία υποδέχεται την Τετάρτη στο πλαίσιο της τελευταία αγωνιστικής. Εκεί οι «κόκκινοι διάβολοι» ακόμα και με ισοπαλία θα παραμείνουν πρώτη και θα πάρουν το εισιτήριο για το φάιναλ φορ της διοργάνωσης. Από την άλλη, η Δανία για να πάρει την πρωτιά χρειάζεται μόνο νίκη. Κόντρα στην Αγγλία, ο Τίλεμανς στο 10’ άνοιξε το σκορ για το Βέλγιο και στο 24’ ο Μέρτενς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-0. Η Δανία χάρη σε δύο εκτελέσεις πέναλτι του Έρικσεν (12’, 92’) επικράτησε δύσκολα 2-1 εντός έδρας της Ισλανδίας που είχε ισοφαρίσει στο 85’ με τον Κιάρτανσον.

Η Ιταλία για τον 1ο όμιλο της 1ης κατηγορίας, με εκτέλεση πέναλτι του Ζορζίνιο στο 27’ και γκολ του Μπεράρντι στο 83’, νίκησε 2-0 εντός την Πολωνία και βρέθηκε στην κορυφή. Την τελευταία αγωνιστική, η «σκουάντρα ατζούρα» με νίκη στην αδιάφορη βαθμολογικά Βοσνία θα πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ του Nations League.

Η Ουγγαρία που έμεινε στο 1-1 (39’ Καλμάρ / 17’ Ράντονιτς) εντός έδρας με την Σερβία ισοβαθμεί στην κορυφή του 3ου ομίλου της 2ης κατηγορίας με την Ρωσία.

Για τον 1ο όμιλο της 2ης κατηγορίας, η Αυστρία επικράτησε 2-1 (81’ Σάουμπ, 87’ Γκρίμπιτς / 74’ Μαγκένις) εντός έδρας της Βόρειας Ιρλανδίας και βρέθηκε στην κορυφή και στο +3 από τη 2η Νορβηγία που χάνει στα χαρτιά με 3-0 το ματς στην Ρουμανία, αφού δεν ταξίδεψε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Η Τσεχία με γκολ του Νταρίντα μόλις στο 7’ νίκησε 1-0 εντός έδρας το Ισραήλ και πλησίασε στον πόντο την πρωτοπόρο του 2ου ομίλου της 2ης κατηγορίας Σκωτία, μία αγωνιστική πριν το φινάλε.

Παρασκήνια

Θέματα