Η Μπάγερν… σκόρπισε 7-0 την Μπόχουμ

Πρώτη νίκη για την Άουγκσμπουργκ, 1-0 την Γκλάντμπαχ

Εντυπωσιακή εμφάνιση από την Μπάγερν Μονάχου, η οποία διέλυσε 7-0 εντός έδρας την Μπόχουμ και με την τέταρτη σερί νίκη της βρέθηκε μόνη στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα, ένα βαθμό πάνω από την Βόλφσμπουργκ που έχει ένα ματς λιγότερο. Οι Βαυαροί κυριάρχησαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και στο 18’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Λιρόι Σανέ. Στο 27’ ο Γιόσουα Κίμιχ έγραψε το 2-0 και πέντε λεπτά αργότερα (32’) ο Σερζ Γκνάμπρι πέτυχε το 3-0. Στο 43’ με αυτογκόλ του Βασίλη Λαμπρόπουλου έγινε το 4-0, με το χορό των γκολ για την Μπάγερν να συνεχίζεται και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 61’ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0 και τρία λεπτά πιο μετά (64’) ο Γιόσουα Κίμιχ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση έφερε το ματς στο 6-0. Το τελικό 7-0 για τους Βαυαρούς διαμόρφωσε ο Τσούπο-Μότινγκ στο 79’.

Η Άουγκσμπουργκ μετά από δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, πανηγύρισε την πρώτη της νίκη με το εντός έδρας 1-0 απέναντι στην Γκλάντμπαχ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Φλόριαν Νίντερλεχνερ στο 80’.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Μπίλεφελντ με την Χόφενχαϊμ που έμειναν στο 0-0, ενώ στο 0-0 «κόλλησαν» και η Μάιντζ με την Φράιμπουργκ.

Παρασκήνια

Θέματα