«Κόλλησε» στο 1-1 με την Χιλή η Αργεντινή

Πριν από το ματς η αποστολή της εθνικής Αργεντινής έκανε τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Ντιέγκο Μαραντόνα

Betfootball 4/06/21 - 22:06

«Θέλαμε να νικήσουμε για να αφιερώσουμε τη νίκη στον Ντιέγκο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Ξέρουμε όλοι τι σήμαινε για αυτόν η εθνική ομάδα. Ήταν ιδιαίτερο παιχνίδι, ήταν το πρώτο χωρίς τον Ντιέγκο», έλεγε ο Λιονέλ Μέσι λίγο μετά από το τέλος του παιχνιδιού της εθνικής Αργεντινής κόντρα στην Χιλή (1-1) για την 5η αγωνιστική των προκριματικών της Λατινικής Αμερικής για το Μουντιάλ. Πριν από τη σέντρα, η αποστολή της εθνικής Αργεντινής έκανε τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Ντιέγκο Μαραντόνα έξω από το γήπεδο Madre de Ciudades Stadium” στο Σαντιάγο ντερ Εστέρο. Το γήπεδο εγκαινιάστηκε μόλις τον Μάρτιο και σε αυτό θα γινόταν αρκετά παιχνίδια του Κόπα Αμέρικα, αλλά η Αργεντινή τελικά δεν θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση.

Στα αγωνιστικά, ο Λιονέλ Μέσι (είχε και δοκάρι με φάουλ στο 80΄) έκανε τα πάντα για να χαρίσει στην Αργεντινή τη νίκη που θα την αφιέρωνε στη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο Μέσι άνοιξε το σκορ στο 24΄ με πέναλτι και η Χιλή ισοφάρισε σε 1-1 στο 36΄ με τον Αλέξις Σάντσες. Από την Χιλή απουσίαζε ο Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος είναι θετικός στον κορονοϊό και στις λίγες μέρες που βρισκόταν στην πατρίδα του πρόλαβε να προκαλέσει ξανά σκάνδαλο, καθώς παραβίασε κάθε κανονισμό των πρωτοκόλλων για τον κορονοϊό!

Η Ουρουγουάη με την Παραγουάη έμειναν στη λευκή ισοπαλία, ενώ η Κολομβία που έπαιξε χωρίς τον Χάμες Ροντρίγκες που έμεινε εκτός αποστολής νίκησε 0-3 (40΄ Μίνα, 49’ Ούριμπε, 55΄ Λουίς Ντίας) στο τελευταίο της βαθμολογίας Περού και πήρε βαθμολογική ανάσα, αφού δεν είχε ξεκινήσει καθόλου καλά.

Παρασκήνια

Θέματα