Με… τεσσάρα το 2Χ2 η Βραζιλία στο Κόπα Αμέρικα!

Πλησιάζει τον Πελέ ο Νεϊμάρ!

Betfootball 18/06/21 - 19:32

Ο Νεϊμάρ οδηγεί στον καλπασμό της Βραζιλίας στο Κόπα Αμέρικα! Η «σελεσάο» νίκησε 4-0 το Περού για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Κόπα Αμέρικα και έκανε το 2Χ2 στη διοργάνωση.

Η Βραζιλία προηγήθηκε μόλις στο 12΄ με τον Άλεξ Σάντρο και τα υπόλοιπα τρία γκολ ήρθαν στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Ο Νεϊμάρ έκανε το 2-0 στο 68΄, ο Ριμπέιρο σκόραρε στο 89΄για το 3-0 και στις καθυστερήσεις του ματς ο Ριτσάρλισον έγραψε το τελικό 4-0!

Με το γκολ που πέτυχε ο Νεϊμάρ έφτασε τα 68 με την «σελεσάο» και είναι πλέον στο -9 από τον Πελέ που σταμάτησε στα 77! «Είναι συγκινητικό για μένα να πλησιάζω το ρεκόρ του Πέλε, έχω περάσει πολλά αυτά τα δύο τελευταία χρόνια, σχολίαζε δακρυσμένος μετά από το ματς ο Νεϊμάρ και συνέχιζε: «αυτοί οι αριθμοί δεν είναι τίποτα περισσότερο από τη χαρά μου που παίζω για τη Βραζιλία, να εκπροσωπώ τη χώρα μου, την οικογένειά μου. Όλοι βιώνουμε μία ασυνήθιστη κατάσταση, μια πολύ δύσκολη στιγμή στη Βραζιλία και αλλού. Το να είμαι πρότυπο για κάποιον, το να κάνω τους ανθρώπους χαρούμενους, μου δίνει χαρά. Μου αρέσει η ιστορία που γράφω εδώ, θέλω η οικογένεια και οι φίλοι μου να είναι περήφανοι. Ελπίζω όλοι όσοι αγαπούν αυτό το παιχνίδι να είναι περήφανοι για μένα, γιατί αυτοί οι αριθμοί δεν σημαίνουν τίποτα, μόνο υπερηφάνεια που εκπροσωπώ τη Βραζιλία».

Ο Πελέ από την πλευρά του, του ευχήθηκε να σπάσει το ρεκόρ με ένα επίσης συγκινητικό μήνυμα: «Κάθε φορά που βλέπω αυτό το αγόρι, χαμογελά. Είναι αδύνατο να μην χαμογελάσεις. Είναι μεταδοτικό”, γράφει στο μήνυμά του ο Πελέ και συνεχίζει: “εγώ, όπως και όλοι οι Βραζιλιάνοι, είμαι πάντα χαρούμενος όταν τον βλέπω να παίζει. Σήμερα, έκανε ένα ακόμη βήμα προς το ρεκόρ μου με τη σελεσάο. Και τον στηρίζω να φτάσει εκεί, με την ίδια χαρά που είχα από τότε που τον είδα να παίζει για πρώτη φορά”.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Κολομβία κόλλησε στο 0-0 με την Βενεζουέλα, ενώ ο Ισημερινός είχε ρεπό, αφού οι δύο όμιλοι έχουν από πέντε ομάδες. Οι “καφετέρος” είναι στους 4 βαθμούς και η Βενεζουέλα πήρε τον πρώτο της.

Παρασκήνια

Θέματα