Με… 4Χ4 στους «4» η Αγγλία!

Τα "λιοντάρια" του Σάουθγκεϊτ διέλυσαν 4-0 την Ουκρανία του Σεβτσένκο στην Ρώμη και έκαναν το τσεκ ιν στα ημιτελικά, όπου περίμενε η Δανία!

Betfootball 4/07/21 - 00:08

Οι τέσσερις βρυχηθμοί των… τριών λιονταριών! Η εθνική Αγγλίας διέλυσε 4-0 την εθνική Ουκρανίας στον τέταρτο χρονικά προημιτελικό που διεξήχθη στην Ρώμη και πήρε το τέταρτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Euro, όπου περίμενε η Δανία! Η Αγγλία ήταν σαρωτική στο β΄ μέρος, όπου πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα γκολ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και μάλιστα και τα τρία με… κοντινές κεφαλιές! Η Ουκρανία πήγε στον προημιτελικό αποκαμωμένη και λαβωμένη από τη μεγάλη μάχη με την Σουηδία, ξέμεινε από δυνάμεις σωματικές και ψυχολογικές και υπέκυψε εύκολα στην Αγγλία, η οποία βρήκε και δύο γκολ στα ξεκινήματα κάθε ημιχρόνου, κάτι που έκανε την αποστολή της ακόμα πιο εύκολη!

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την Αγγλία, η οποία προηγήθηκε μόλις στο 4΄ με πλασέ το Κέιν μετά από ωραία κάθετη ασίστ του Στέρλινγκ. Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Σάουθγκεϊτ κράτησαν την κατοχή, ήταν προσεκτικοί και έβγαιναν στην επίθεση μόνο όταν έβρισκαν χώρους στις στιγμές που η Ουκρανία ανέβαινε για να πιέσει για το γκολ της ισοφάρισης. Τα «λιοντάρια» κράτησαν εύκολα το 1-0 έως το ημίχρονο και στο β΄ μέρος ήρθε η… καταιγίδα! Μόλις στα 55 δευτερόλεπτα δράσης στο β΄ μέρος, ο Μαγκουάιρ έκανε το 2-0 με κεφαλιά σε φάουλ του Σο και στο 50΄ ο Κέιν με νέα κεφαλιά σε σέντρα (πάλι) του Σο έγραψε το 3-0! Το παιχνίδι είχε τελειώσει, η πρόκριση είχε κριθεί και στο 63΄ ο Χέντερσον με το πρώτο του γκολ στην εθνική έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, σκοράροντας για το τελικό 4-0 φυσικά με κεφαλιά σε κόρνερ του Μάουντ!

Εύκολη πρόκριση για την Αγγλία που κράτησε δυνάμεις για τη συνέχεια και έκανε και ασκήσεις… ψυχολογίας!

Παρασκήνια

Θέματα