«Παίζουμε κόντρα στην καλύτερη ομάδα με τον καλύτερο προπονητή, αλλά είμαστε έτοιμοι»!

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο για το ραντεβού της Παρί με την Σίτι

Betfootball 27/04/21 - 18:23

Έχοντας αποκλείσει την Μπάγερν στα προημιτελικά, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι στο πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

«Η Σίτι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, χάρη και στον προπονητή της. Θα είναι πιο δύσκολο απ’ ό,τι με την Μπάγερν. Δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να επιβληθούμε», σχολίασε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο και συνέχισε: «προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και είμαστε αισιόδοξοι. Δεν έχει καμία σημασία το αν παίζουμε εντός ή εκτός έδρας. Έτσι κι αλλιώς, πρέπει να δώσουμε δύο παιχνίδια. Η εμπειρία μας θα μας βοηθήσει. Για μένα, δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό. Δεν παίζω εγώ κόντρα στον Γκουαρδιόλα. Είναι ένας αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες, μία μάχη μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων. Όταν μιλάμε για τον Γκουαρντιόλα, μιλάμε για έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, ίσως τον κορυφαίο. Αρκεί να δει κανείς τι έχει πετύχει. Από την πλευρά μου, είμαι ένας προπονητής που αγαπά το ποδόσφαιρο, που συνεχίζει να μαθαίνει και προσπαθεί να κερδίζει».

Ο Νεϊμάρ από την πλευρά του, δήλωνε έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση και για έναν ακόμα τελικό: «είχα κάποιες δυσκολίες να προσαρμοστώ όταν ήρθα, αλλά τις ξεπέρασα. Δουλεύω πολύ, ακόμη και στις προπονήσεις, και είμαι πάντα επαγγελματίας. Σήμερα, είμαι ευτυχισμένος όσο ποτέ. Πέρυσι φτάσαμε έως τον τελικό και φέτος έχουμε βελτιωθεί, έχουμε εξελιχθεί και θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Από τότε που ήρθα στην Παρί, ο στόχος είναι ένας, η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ».

 

Παρασκήνια

Θέματα