Σκόνη και… θρύψαλα ο Παναθηναϊκός, θρίαμβος της Λαμίας (4-1)!

Εκμεταλλευόμενη τις συνθήκες… χιονιά και τις απουσίες του Παναθηναϊκού, η Λαμία πέτυχε το απόγευμα της Πέμπτης (21/12) μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της.

Οι νεοφώτιστοι διέσυραν τους «πράσινους» με 4-1 και πλέον βρίσκονται μια ανάσα από  ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Ο Πίτι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και με δύο γκολ στο 5′ και στο 45′ οδήγησε την ομάδα του στο θρίαμβο. Ενδιάμεσα είχε σκοράρει στο 42′ ο Παντελιάδης, ενώ στο 90′ ο Μπλάζιτς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για τη Λαμία. Η ομάδα του Ουζουνίδη μείωσε στο 82′ με τον Μολίνς, αλλά πλέον πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση.

Ο κατήφορος φαίνεται πως δεν έχει τελειωμό για τον Παναθηναϊκό. Απέναντι στη Λαμία οι «πράσινοι» ήθελαν να διασκεδάσουν τις κακές εντυπώσεις, αλλά οι ελπίδες τους βούλιαξαν στο χιόνι που είχε σκεπάσει το γήπεδο και την ευρύτερη περιοχή της Λαμίας.

ΛΑΜΙΑ (Μ. Τεννές): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Κουκόλης, Παντελιάδης, Αναστασόπουλος (70’ Μπλάζιτς), Ασίγκμπα, Ομο, Καραγιάννης (56’ Μπουλούλης), Τσούκαλος, Πίτι, Βουό (87’ Πατσαρούχας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Αυλωνίτης (46’ Δώνης), Κολοβέτσιος, Ινσούα, Βιγιαφάνιες, Τζανδάρης, Κουρμπέλης, Λουντ, Αλτμαν (69’ Μουνιέ), Πίσπας (46’ Μόλινς).

Παρασκήνια

Θέματα