Στον τελικό η Τσέλσι, νίκησε 2-0 την Ρεάλ!

Οι "μπλε" έκαναν το τσεκ ιν για τον τελικό της Κωνσταντινούπολης, όπου έκλεισαν το ραντεβού με την Σίτι σε έναν ακόμα αγγλικό τελικό!

Betfootball 6/05/21 - 00:06

Τελικός σε… Blue Moon! Η Τσέλσι νίκησε 2-0 την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στη ρεβάνς του 1-1 στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» στα ημιτελικά του Τσάπιονς Λιγκ και πήρε πανάξια και εύκολα το εισιτήριο για τον τελικό της 29ης Μαΐου που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη!

Οι «μπλε» του Τούχελ κυριάρχησαν σχεδόν σε όλη την διάρκεια του ματς, έχασαν πολλές ευκαιρίες και το σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο. Η Ρεάλ ήταν κατώτερη των προσδοκιών, δεν μπόρεσε να τρομάξει την Τσέλσι ούτε στο πρώτο παιχνίδι, ούτε στη ρεβάνς. Στις δύο καλές ευκαιρίες του Μπενζεμά, ο Μεντί ήταν σε ετοιμότητα και κράτησε το «μηδέν»…

Η Τσέλσι προηγήθηκε στο 28΄ με τον Τίμο Βέρνερ να σκοράρει επιτέλους με κοντινή κεφαλιά σε κενή εστία, παίρνοντας το ριμπάουντ σε δοκάρι του Χάβερτς μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Καντέ. Λίγα λεπτά πριν, ο Βέρνερ είχε νικήσει ξανά τον Κουρτουά, αλλά με το… πάθος του να σκοράρει, έκανε κακό υπολογισμό και ήταν οφσάιντ στο γύρισμα του Μάουντ, σε μία φάση που θα μπορούσε να κερδίσει το κλάσμα δευτερολέπτου και να γλιτώσει το οφσάιντ, ενώ λίγο πριν από το γκολ ο Μεντί είχε βγάλει δύσκολα και εντυπωσιακά το ωραίο σουτ του Μπενζεμά! Η Ρεάλ προσπάθησε να απαντήσει στο γκολ και πάλι με τον Μπενζεμά, αλλά, ο Μεντί έβγαλε και την ωραία κεφαλιά του Γάλλου φορ. Με εξαίρεση τις δύο φάσεις του Μπενζεμά, η Τσέλσι ήταν κυρίαρχος και στο β΄ μέρος έβγαινε εύκολα στις αντεπιθέσεις που μύριζαν γκολ. Σε μία από αυτές ο Χάβερτς είχε και δεύτερο δοκάρι με ωραία κεφαλιά μόλις στο 46΄ και μετά από πολλές ευκαιρίες, στο 85΄ ο Μάουντ ολοκλήρωσε πολύ ωραία την προσπάθεια που οδήγησε και πάλι ο Καντέ και έκανε το τελικό 2-0! Απολύτως δίκαιη η νίκη και η πρόκριση των «μπλε». Ο Τούχελ επιστρέφει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από την περυσινή του παρουσία με την Παρί Σεν Ζερμέν και η Τσέλσι με την Σίτι έκλεισαν έναν ακόμα αγγλικό τελικό!

Παρασκήνια

Θέματα