Τριάρα της Μπάγερν στην Μπαρτσελόνα, ο Λουκάκου είχε πάλι τη λύση για την Τσέλσι!

Οι πρωταθλητές Ευρώπης νίκησαν 1-0 την Ζενίτ * Η Γιουβέντους πέρασε με 0-3 από την Μάλμε

Betfootball 15/09/21 - 00:19

Η Μπάγερν μετέτρεψε σε… περίπατο και θρίαμβο το μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Βαυαροί του Νάγκελσμαν νίκησαν 0-3 την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», σε ένα ματς που διεξήχθη στη… σκιά του 8-2, αλλά και της απουσίας του Λιονέλ Μέσι στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς των “μπλαουγκράνα” χωρίς αυτόν.

Η Μπάγερν προηγήθηκε στο 34΄, όταν το σουτ του Τόμας Μίλερ σουτ κόντραρε στον Ερίκ Γκαρσία και κατέληξε στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν. Στο 56΄ το σουτ του Μουσιάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Τερ Στέγκεν, ο Λεβαντόφσκι πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έκανε το 0-2. Ο Πολωνός “χτύπησε” και στο 85΄ με τον… ίδιο τρόπο (πήρε το ριμπάουντ σε δοκάρι του Γκνάρμπι αυτή τη φορά) γράφοντας το τελικό 0-3 για τους Βαυαρούς.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ντιναμό Κιέβου με την Μπενφίκα έμειναν στη λευκή ισοπαλία, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να εξελίσσεται σε πρωταγωνιστή για τους «αετούς».

Λίγο μετά από την έκπληξη της νίκης της Γιουνγκ Μπόις επί της Γιουνάιτεντ, η Βιγιαρεάλ με την Αταλάντα προσέφεραν μία πλούσια ισοπαλία 2-2 (39΄ Τριγκέρος, 73΄ Ντανζουμά – 6΄ Φρόιλερ, 83΄ Γκόσενς).

Στον 7ο όμιλο, λίγο μετά από το… φεστιβάλ των πέναλτι στο “Σάντσεθ Πιθχουάν” στο Σεβίλλη – Σάλτσμπουργκ 1-1, η Λιλ με την Βόλφσμπουργκ έμεναν στη λευκή ισοπαλία.

Στον 8ο όμιλο, η κάτοχος του τροπαίου Τσέλσι ξεκίνησε με το δεξί την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της. Οι “μπλε” του Τούχελ τα βρήκαν σκούρα κόντρα στην Ζενίτ, αλλά νίκησαν 1-0 και πήραν το πρώτο τρίποντο. Το γκολ της νίκης για τους “μπλε” το πέτυχε (φυσικά) ο Λουκάκου στο 69΄ με κεφαλιά σε σέντρα του Αθπιλικουέτα.

Την ίδια ώρα, η Γιουβέντους νικούσε 3-0 την Μάλμε στην Σουηδία, πανηγυρίζοντας παράλληλα την πρώτη της νίκη στη σεζόν σε Ιταλία και Ευρώπη! Ο Άλεξ Σάντρο άνοιξε το σκορ μόλις στο 6΄ με κεφαλιά – ψαράκι και στο 45΄ ο Ντιμπάλα έγραψε το 0-2 με πέναλτι. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους, ο Μοράτα σκόραρε για το 0-3, καθαρίζοντας ουσιαστικά το ματς για τη “γηραιά κυρία” του Αλέγκρι.

Παρασκήνια

Θέματα