Ώρα τελικού στο Γιουρόπα Λιγκ!

Βιγιαρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκρούονται στις 22:00 για το τρόπαιο!

Betfootball 25/05/21 - 23:08

Ώρα τελικού! Η Βιγιαρεάλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκρούονται στις 22:00 το βράδυ στο Γκντανσκ της Πολωνίας με φόντο το τρόπαιο του Γιουρόπα Λιγκ!

«Ας ελπίσουμε ότι αυτή είναι η αρχή για κάτι μεγαλύτερο, ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια από την αρχή πριν από λίγα χρόνια», σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού ο Σόλσκιερ και συνέχισε: «οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι χαρούμενοι για το ότι φτάσαμε στον τελικό και ξέρουν να διαχειριστούν την πίεση. Είναι έτοιμοι. Δεν θα είχαν υπογράψει εδώ αν δεν ήταν κορυφαίοι παίκτες. Αυτές οι νύχτες είναι που μας αρέσουν και πιστεύω ότι είναι το σκαλοπάτι για ένα λαμπρό μέλλον. Εργαζόμαστε μαζί για ενάμιση χρόνο μαζί. Το επόμενο βήμα για αυτούς είναι να απολαύσουν ένα παιχνίδι σαν αυτό και ακόμη καλύτερα να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου. Ξέρω ότι υπάρχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο ανάμεσα στους παίκτες…».

Ο Σόλσκιερ θα περιμένει μέχρι τη… σέντρα τον Μαγκουάιρ, αλλά πιθανότατα ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ θα μείνει εκτός και οι Μπαιγϊ – Λίντελοφ θα πρέπει να συνεργαστούν πολύ καλά για να καλύψουν το κενό του όχι μόνο στην άμυνα, αλλά σε όλη τη συνοχή της ομάδας.

Ο Ουνάι Έμερι από την πλευρά του, ο Mr Europa League, έχει κατακτήσει το τρόπαιο τρεις φορές (και μάλιστα συνεχόμενες με την Σεβίλλη) και έχει φτάσει μία ακόμα φορά στον τελικό με την Άρσεναλ, χάνοντας τότε από την Τσέλσι. Αυτή είναι η πέμπτη του συμμετοχή στον τελικό. «Κάθε τελικός είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι», ξεκαθάρισε ο τεχνικός της Βιγιαρεάλ και συνέχισε: «το τι έγινε πριν, δεν έχει καμία σημασία για αυτό που θα γίνει σε αυτόν τον τελικό. Δεν έχω κανένα επιπλέον κίνητρο λόγω της θητείας μου στο αγγλικό ποδόσφαιρο ως προπονητής της Άρσεναλ. Το κίνητρό μου είναι να κάνουμε το επόμενο βήμα με αυτή την ομάδα και να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

 

Παρασκήνια

Θέματα