Άσοι από «ατσάλι»

Νικολαΐδης 31/07/21 - 02:32

Τριάδα άσων συνολικής απόδοσης 7,49 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Τη Χανσα Ροστόκ φιλοξενεί στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας το Ανόβερο. Εξαιρετική εικόνα στη πρεμιέρα από το Ανόβερο, το οποίο προέρχεται από ισοπαλία 1-1 στη Βρέμη κόντρα στη Βερντερ. Αισιόδοξα μηνύματα από την ετοιμότητα του συλλόγου της Σαξονιας η οποία ονειρεύεται στο να διεκδικήσει ένα από τα πρώτα δύο εισιτήρια της ανόδου. Στον αντίποδα η Χανσα απογοήτευσε στην επιστροφή της στη δεύτερη κατηγορία, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα (3-1) από τη Καρλσρούη στην πρεμιέρα. Πολλά τα αμυντικά κενά αλλά και επιθετική ατονία στην εκκίνηση για τους φιλοξενούμενους του σημερινού αγώνα. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

Τη Δουκένρκη υποδέχεται στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας στη Γαλλία η Παρί. Εντυπωσιακή εκκίνηση από τη γηπεδούχο του σημερινού αγώνα, καθώς η Παρί προέρχεται από τεράστιο τρίποντο με 4-0 στην έδρα της Γκρενόμπλ. Στον αντίποδα η Δουκένρκη απογοήτευσε απέναντι στη Κουγιεβί, όπου έμεινε στο 1-1 σκορ που δημιουργήθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Πιο ποιοτική ομάδα η Παρί, θα στηρίξω τον άσο.

Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και Μπραγκα κοντράρονται στο μεγάλο τελικό του Σούπερ Καπ Πορτογαλίας. Εντυπωσιακή πορεία τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε η Σπόρτινγκ η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα, εκθρονίζοντας μετά από χρόνια το δίπολο Πόρτο – Μπενφίκα. Μεγάλες αξιώσεις από τα «λιοντάρια» φέτος, όπου θέλουν να ξεκινήσουν με το Σούπερ Καπ και να συνεχίσουν με τη διατήρηση των σκηπτρων στο πρωτάθλημα. Από την άλλη η Μπραγκα κατάφερε και κατέκτησε το Κύπελλο επικρατώντας στον τελικό με 2-0 της Μπενφίκα και στοχεύει φέτος στη διεκδίκηση του τίτλου, ποντάροντας στην εμπειρία και την ποιότητα που διαθέτει μεσοεπιθετικα. Θεωρώ πως η Σπόρτινγκ έχει ελαφρύ προβάδισμα και θα ρισκάρω στον άσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΝΟΒΕΡΟ-ΧΑΝΣΑ Ρ. 1 1,81
ΠΑΡΙ-ΔΟΥΚΕΝΡΚΗ 1 1,65
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ.-ΜΠΡΑΓΚΑ 1 2,51

Παρασκήνια

Θέματα